Απόστολος Λύτρας: Χρέη και πλειστηριασμοί «κρυμμένα» πίσω από την χλιδάτη ζωή

Ακριβά ακίνητα και ρολόγια, σκάφος και σπίτια μίνιμαλ αισθητικής, είναι μια εικόνα που φιλοτεχνεί το πορτρέτο του μεγαλοδικηγόρου, Απόστολου Λύτρα, ο οποίος παραδέχτηκε τον άγριο ξυλοδαρμό της γυναίκας του και πλέον κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού.

Σημειώνεται ότι την Τετάρτη βγαίνει σε πλειστηριασμό η μεζονέτα του στο Χαλάνδρι, με την τιμή εκκίνησης να έχει οριστεί στις 367.877 ευρώ. Επίσης, σε πλειστηριασμό βγαίνουν και τα γραφεία του στην Εμμανουήλ Μπενάκη.

Η δικηγορική του εταιρεία εδράζεται στο Κολωνάκι, στην οδό Σκουφά, όπου μέσα, σύμφωνα με το MEGA, υπάρχουν βαριά κομμάτια υψηλής αισθητικής και ανάλογης οικονομικής αξίας. Παράλληλα, με το πολυτελές σκάφος του περνούσε στιγμές χαράς με την γυναίκα του – την οποία ξυλοκόπησε – αλλά και την κόρη τους.

Μεγάλη αγάπη του αποτελούν και τα πολυτελή – σπορ αυτοκίνητα, αφού σύμφωνα με το MEGA η αξία τους ξεπερνά το μισό εκατομμύριο. Μεταξύ άλλων, ο Απόστολος Λύτρας διαθέτει μία Ferrari 360, μία Porsche Carrera, μια Prorche Cayenne και μία ΒMW σειρά 7. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, κατέχει και μια μηχανή μεγάλου κυβισμού, με την οποία και προσήλθε στο ΑΤ όπου και παραδόθηκε.

Τα ακίνητα του είναι εξοπλισμένα με ιδιαίτερα κομμάτια, όπως juke box και πίνακες, ενώ στα περισσότερα κυριαρχεί το άσπρο χρώμα.

Ο πλειστηριασμός του σπιτιού στο Χαλάνδρι

Το ακίνητο βγαίνει σε πλειστηριασμό στις 26 Ιουνίου από μεγάλη τράπεζα που ευελπιστεί να εισπράξει 450.000 ευρώ. Η τιμή εκκίνησης για την αγορά της μεζονέτας έχει οριστεί στις 367.877 ευρώ, ενώ η εκτιμώμενη αξία του χώρου στάθμευσης που υπάρχει είναι 11.132 ευρώ.

Ο πλειστηριασμός αναμένεται να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη και όπως εκτιμούν παράγοντες της αγοράς θα δοθεί μάχη για την απόκτηση της μεζονέτας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Απόστολος Λύτρας έπρεπε για να μπλοκάρει τον πλειστηριασμό, να καταβάλει το ποσό των 100.000 ευρώ, για να υπάρξει ρύθμιση. Δεν το έκανε και η διαδικασία του πλειστηριασμού προχώρησε.

Στην έκθεση του εκτιμητή περιγράφονται οι χώροι της μεζονέτας και οι διαστάσεις του οικοπέδου αναλυτικά.

«Πρόκειται για μία μεζονέτα, αποτελούμενη από υπόγειο επιφάνειας 51,37 τ.μ., ισόγειο 67,35 τ.μ. και Α΄ όροφο 65,52 τ.μ. Ο υπόγειος όροφος αποτελείται από βοηθητικούς χώρους, αποθήκη και θέση στάθμευσης. Ο ισόγειος όροφος αποτελείται από καθιστικό, τραπεζαρία, κουζίνα, λουτρό, διάδρομο και έναν ημιυπαίθριο χώρο επιφάνειας 11,88 τ.μ., οποίος έχει κλειστεί και έχει ενσωματωθεί στην κατοικία. Ο Α΄ όροφος της μεζονέτας έχει επιφάνεια 65,52 τ.μ. και αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, διάδρομο, λουτρό και w.c», αναφέρεται στην έκθεση του εκτιμητή.

Στο σπίτι του Γέρακα υπήρχαν τα μετρητά για να σταματήσει ο πλειστηριασμός

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, ένα μέρος από τα χρήματα που υπήρχαν στο σπίτι που έμενε με τη Σοφία Πολυζωγοπούλου στον Γέρακα και προσπαθούσε να πάρει στα χέρια του, προχθές το βράδυ, επρόκειτο να χρησιμοποιηθούν για τη ρύθμιση του συγκεκριμένου χρέους, για να σταματούσε η διαδικασία του πλειστηριασμού, για να παραμείνει το ακίνητο στον ίδιο, κάτι που όμως δεν συνέβη.

Υπενθυμίζεται ότι, το βράδυ εκείνο η πρώην σύζυγος του Λύτρα, μαζί με την κόρη τους, πήγανε στο σπίτι της Πολυζωγοπούλου για να πάρουν κάποια χρήματα και ρούχα του ίδιου, με την Πολυζωγοπούλου να ταράσσεται και να πατάει το panic button.

Σε πλειστηριασμό και κάποια γραφεία του

Σε πλειστηριασμό θα βγουν ακόμη και κάποια γραφεία που έχει στο όνομά του ο ποινικολόγος. Τα γραφεία βρίσκονται στην Εμμανουήλ Μπενάκη, είναι 37 τ.μ. κι έχουν αρχική τιμή 74.000 €.

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.