Βόλεϊ: Οριστική διακοπή στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός μετά τα επεισόδια και τον τραυματισμό του αστυνομικού

Δυστυχώς ακόμα ένα ντέρμπι «αιωνίων» ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, στο βόλεϊ, δεν συνεχίζεται. Συγκεκριμένα στο Ρέντη και στα μέσα του 2ου σετ, υπήρξαν επεισόδια εκτός γηπέδου και χρήση χημικών. Ο αγώνας διακόπηκε και μετά από μια ώρα υπήρξε οριστική διακοπή καθώς η ατμόσφαιρα δεν είχε καθαρίσει.

Οριστική ήταν τελικά η διακοπή του προημιτελικού του League Cup ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στο Ρέντη. Συγκεκριμένα με τον αγώνα να βρίσκεται στο 11-17 του 2ου σετ, υπήρξαν επεισόδια εκτός γηπέδου, με τους αστυνομικούς να κάνουν χρήση δακρυγόνων. Αυτό είχε ως συνέπεια η ατμόσφαιρα μέσα στο γήπεδο να γίνει αποπνικτική.

Αμέσως ο Νώντας Γεροθόδωρος αποφάσισε την διακοπή του αγώνα προκειμένου να δει αν θα καθαρίσει η ατμόσφαιρα, λέγοντας στις ομάδες πως θα περιμένει 45 λεπτά και μετά θα αποφασίσει τι θα γίνει, με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να τονίζουν πως θα πρέπει να υπάρξει οριστική διακοπή. Σε αυτά τα 45 λεπτά η ατμόσφαιρα όχι μόνο δεν καθάρισε αλλά έγινε ακόμα πιο αποπνικτική, με συνέπεια να αποφασιστεί η οριστική διακοπή.

Αμέσως μετά την οριστική απόφαση για την διακοπή η αστυνομία έδωσε εντολή να απομακρυνθούν από το γήπεδο οι γυναίκες και τα παιδιά, ενώ οι υπόλοιποι παραμένουν εντός του κλειστού προκειμένου να γίνει εξακρίβωση στοιχείων.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.