Βύρωνας: Πέθανε η 16χρονη που της είχαν δώσει κοκτέιλ ναρκωτικών

Τραγικός επίλογος στην υπόθεση του Βύρωνα, που έχει προκαλέσει σοκ στην κοινή γνώμη. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατέληξε πριν από λίγο η 16χρονη, η οποία είχε πέσει σε κώμα ύστερα από χρήση κοκτέιλ ναρκωτικών. Τα ναρκωτικά φέρονται να είχαν δώσει στο κορίτσι τα μέλη συμμορίας, που προσπάθησαν να την κάνουν «πειραματόζωο».

Η 16χρονη νοσηλευόταν στην Εντατική και η κατάσταση της υγείας της είχε χαρακτηριστεί κρίσιμη, από την πρώτη στιγμή. Δυστυχώς, δεν τα κατάφερε και πέθανε σήμερα, Τετάρτη (22/11).

Υπενθυμίζεται ότι την Δευτέρα, οι δύο από τους πέντε κατηγορούμενους ως μέλη της συμμορίας, κρίθηκαν προφυλακιστέοι. Οι υπόλοιποι τρεις αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους ή χωρίς.

Πληροφορίες ανέφεραν ότι κατά τις απολογίες τους, οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες της διακεκριμένης διακίνησης ναρκωτικών, της βαριάς σωματικής βλάβης λόγω διακίνησης ναρκωτικών σε ανήλικη, της συμμορίας και της παράβασης του νόμου περί όπλων. Αρνήθηκαν, επίσης, ότι έδωσαν ναρκωτικά στην 16χρονη.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.