Κως: Ολόγυμνη και τυλιγμένη με σεντόνι βρέθηκε η σορός της 27χρονης Αναστάζια

Θύμα στυγερής δολοφονίας έπεσε, όπως όλα δείχνουν, η 27χρονη Αναστάζια Ρουμπίνσκα, η σορός της οποίας βρέθηκε νωρίτερα από εθελόντρια που συμμετείχε στις έρευνες αναζήτησής της στην Κω.

Και, με βάση τα νέα ανατριχιαστικά στοιχεία για τον θάνατό της που έρχονται στο φως, το άψυχο κορμί της άτυχης κοπέλας βρέθηκε ολόγυμνο, χωρίς καθόλου ρούχα, τυλιγμένο με ένα λευκό σεντόνι και το μισό μέσα σε μια σακούλα σκουπιδιών.

Η 27χρονη Πολωνή εντοπίστηκε νεκρή κάτω από έναν μεγάλο θάμνος, ενώ, όπως μετέδωσε το MEGA στο σημείο βρέθηκε και ένα λευκό σεντόνι, για το οποίο θα γίνει έρευνα ώστε να διαπιστωθεί αν προέρχεται από το ισόγειο όπου μένει ο 32χρονος Μπαγκαντεσιανός, που κρατείται ως βασικός ύποπτος για την υπόθεση.

Η 27χρονη Αναστάζια εντοπίστηκε νεκρή λίγο πριν από τις 7 το απόγευμα από εθελόντρια που έπαιρνε μέρος στις έρευνες, η οποία, σε κατάσταση σοκ, ειδοποίησε τους αστυνομικούς, οι οποίοι και απέκλεισαν την περιοχή για να συγκεντρώσουν τα απαραίτητα στοιχεία. Αστυνομικές πηγές εκφράζουν τη βεβαιότητα πως βρίσκονται μπροστά σε ένα στυγερό έγκλημα.

Το πτώμα εντοπίστηκε περίπου ενάμισι χιλιόμετρο από το σπίτι του συλληφθέντα Μπαγκλαντεσιανού και 500 μέτρα από το σημείο όπου βρέθηκε πεταμένο και χωρίς κάρτα SIM το κινητό της τηλέφωνο. Στην Κω έχουν φθάσει και άνδρες από τα εγκληματικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., οι οποίοι και θα παραλάβουν το σεντόνι, καθώς πιστεύουν ότι είναι το πειστήριο που θα «μιλήσει» και θα δώσει τα περισσότερα στοιχεία.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.