Μήνυμα του 112 και σε Κυκλάδες, Λέσβο, Χίο – «Ποτάμια» οι δρόμοι στην Χαλκιδική

Με την κακοκαιρία που φέρνει μαζί της ισχυρές βροχές και καταιγίδες να βρίσκεται σε εξέλιξη, λίγο πριν τις 12 το 112 ήχησε και σε άλλες περιοχές όπως σε κεντρική και νότια Εύβοια, Κυκλάδες, Χίο και Λέσβο προειδοποιώντας για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα τις επόμενες ώρες.

Το μήνυμα τονίζει προς τους κατοίκους να περιορίσουν τις μετακινήσεις και να ακολουθούν τις οδηγίες των αρμόδιων αρχών.

Μήνυμα του 112 είχε σταλεί νωρίτερα και στους κατοίκους της βορειοανατολικής Αττικής, σε Εύβοια,Μαγνησία και Σποράδες.

«Σφυροκόπημα» στην Βόρεια Ελλάδα

Το μεγαλύτερο «μένος» της δείχνει η κακοκαιρία από χθες στην Βόρεια Ελλάδα δημιουργώντας μεγάλα προβλήματα.

Τα ξημερώματα οι δρόμοι στην Χαλκιδική έχουν μετατραπεί σε «ποτάμια» καθώς όλο το βράδυ δεν έχει σταματήσει να βρέχει με τα φαινόμενα να είναι περισσότερο έντονα τα ξημερώματα.

Από τις 3 τα ξημερώματα, ισχυρές βροχοπτώσεις και κεραυνοί πλήττουν τις περιοχές της Ν. Καλλικράτειας, των Ν. Μουδανιών και της Κασσάνδρας.

Στο… μάτι της κακοκαιρίας μπήκαν λίγο αργότερα και οι περιοχές της Σιθωνίας και της βορειοανατολικής Χαλκιδικής.

Σπίτια και καταστήματα πλημμύρισαν στα Ν. Μουδανιά λόγω των έργων του Δήμου που βρίσκονται σε εξέλιξη και χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Προβλήματα υπήρξαν νωρίς το πρωί με πλημμυρισμένους δρόμους και στην Όλυνθο και στις Καλύβες, όπου σε κάποια σημεία ήταν δύσκολη η κυκλοφορία των οχημάτων.

Στην παραλία Διονυσίου ήταν τόσο μεγάλη η ένταση της βροχής που μέσα σε λίγα λεπτά οι δρόμοι του οικισμού μετατράπηκαν σε ποτάμια.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.