Όταν ο Μητσοτάκης αγκαλιαζόταν με τον εκλεκτό του προξενείου στην Θράκη

Ήταν μόλις λίγους μήνες πριν, τον Φεβρουάριο, όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά το σόου με τον φράχτη στον Έβρο, προκάλεσε την οργή των πολιτών στην Θράκη, που με κόπο αγωνίζονται να κρατήσουν μακριά τον δάκτυλο της Τουρκίας από την μουσουλμανική μειονότητα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πόζαρε στον Βόρειο Έβρο με τον Εγκάθετο του Προξενείου και εκπρόσωπο των παρακρατικών δομών της Τουρκίας στην Θράκη κ. Σουλεϊμάν Ματζήρ, όπως αποκάλυπτε τότε ο δημοσιογράφος Νίκος Αρβανίτης. Ο Ματζήρ θεωρείται από τους βασικούς προπαγανδιστές των Εγκαθέτων για την ομογενοποίηση της Μειονότητας στον Έβρο ενώ συμμετέχει σε όλες τις εκδηλώσεις προπαγανδιστικού χαρακτήρα των παρακρατικών δομών της Τουρκίας.

Εκείνη την περίοδο όμως ο ΣΥΡΙΖΑ… πετούσε χαρταετό. Τώρα δέχεται τις επιθέσεις της Νέας Δημοκρατίας που κατηγορεί τον Τσίπρα ότι είχε ενημερωθεί υπηρεσιακά ότι το τουρκικό προξενείο έκανε εκστρατεία υπέρ δύο υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο δεν αντέδρασε.

Την ίδια ώρα, Ντόρα Μπακογιάννη και Άκης Σκέρτσος εξαπολύουν απειλές και εκβιάζουν τη μουσουλμανική μειονότητα ότι αν δεν ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία, τότε θα χάσουν τα δικαιώματά τους ως Έλληνες πολίτες…

Για την ιστορία ας θυμηθούμε άρθρο από τα τουρκικά νέα:

Σουλεϊμάν Ματζίρ

Facebook 26/9/2017

Σχ: Προφανώς ο κ. Ματζίρ έχει χρηστεί από την ¨Υψηλή Πύλη¨ ως αρμόδιος για τους Ρωμά του Έβρου. Και πριν αναθεματίσουμε την φιλότουρκη δράση του, ας αναλογιστούμε το τι κάνουν οι δικές μας αρμόδιες υπηρεσίες. Διότι αυτό που κάνει ο Ματζίρ τόσο δύσκολο είναι να το κάνει και η δική μας πλευρά; Όταν όμως αφήνεις πεδίο στον ¨αντίπαλο¨ μετά μην παραπονιέσαι αν κερδίζει στο ¨παιχνίδι¨.  

Να σημειώσουμε επίσης πως τον συγχαίρουν με σχόλια τους ο πρώην ιμάμης Δερείου Αμπντουραχήμ Κουρού και ο εκδότης της Μπιρλίκ Ιλχάν Ταχσίν.

Βεβαίως, βεβαίως…   

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.