Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Στο Τατόι για το τρισάγιο η οικογένειά του

Στα πρώην, βασιλικά κτήματα στο Τατόι έφθασαν πριν από λίγη ώρα ο πρωτότοκος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Παύλος, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Μαρί Σαντάλ, και ο αδελφός του, Νικόλαος, μαζί με την Τατιάνα Μπλάτνικ προκειμένου να παραστούν στο τρισάγιο που θα τελεστεί σε λίγη ώρα στη μνήμη του εκλιπόντος.

Ελάχιστη ώρα μετά, στο Τατόι έφτασε και η χήρα του τέως βασιλιά, Άννα-Μαρία.

Βίντεο από την άφιξη της οικογένειας:

https://youtu.be/6zWGYrJ3vGw

https://youtu.be/yuqi6NY5DU4

Το τρισάγιο θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι στους βασιλικούς τάφους στο λόφο του Τατοΐου ενώ την επιμνημόσυνη δέηση θα τελέσει ο Μητροπολίτης Ιλίου, Αθηναγόρας, ο οποίος έφτασε νωρίτερα στο Τατόι.

tatoi_trisagio___6_
tatoi_trisagio___4_

Στην τελετή θα παραστούν, επίσης ο τρίτος γιος του τέως βασιλιά, Φίλιππος, η κόρη του, Αλεξία, οι αδελφές του, Ειρήνη και η βασιλομήτωρ της Ισπανίας, Σοφία, καθώς και τέσσερα από τα εγγόνια του.

Πρόκειται για τη στενή οικογένεια, τα μέλη της οποίας παρέμειναν στην Αθήνα μετά την κηδεία.

Απάντηση

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.