Εύα Καϊλή: Ακριβά γούστα, χλιδάτες διακοπές και τα σχέδια για την αγορά κοτέρου

Από τα ψηλά στα χαμηλά και από τα πολλά στα λίγα, βρέθηκε μέσα σε λίγες ώρες η ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή. Η φοιτήτρια της Αρχιτεκτονικής που ξεκίνησε από δημοτική σύμβουλος και έφτασε να γίνει αντιπρόεδρος της ευρωβουλής, ζούσε μια ζωή μέσα στον πλούτο και τη χλιδή.

Τα ταξίδια σε όλο τον κόσμο, οι εμφανίσεις με πανάκριβα ρούχα και κοσμήματα, η επίδειξη πλούτου με τον Ιταλό σύντροφο της και οι διακοπές στο ιδιωτικό νησί δισεκατομμυριούχου. Αυτή ήταν η πολυτελής ζωής της Εύας Καιλή, μέχρι και την αποκαθήλωση της.

Σύμφωνα με τα όσα δημοσίευε η Εύα Καϊλή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η ζωή της ήταν γεμάτη ταξίδια, από το Παρίσι μέχρι το Λονδίνο και από τη Νέα Υόρκη μέχρι τη Ουάσινγκτον. Απολάμβανε μέχρι και διακοπές στο ιδιωτικό νησί του δισεκατομμυριούχου Ρίτσαρντ Μπράνσον, στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους ενώ την ίδια περίοδο βρέθηκε στην Ιταλία και την Κροατία.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο 36χρονος σύντροφος της Φραντσέσκο Τζιόρτζι. Λάτρης των ταξιδιών σε πολυτελής προορισμούς , οδηγούσε πανάκριβα αυτοκίνητα και με κάθε ευκαιρία απολάμβανε το σκι στις χιονισμένες Άλπεις. Φυσικά δεν έλειπαν οι ταξιδιωτικές αποδράσεις πάντα με την Εύα Καϊλή στη Ντόχα, την πρωτεύουσα του Κατάρ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα ιταλικής εφημερίδας, υπάρχουν φήμες ότι σκόπευε να αγοράσει άμεσα ένα κότερο από έναν εμίρη για να κάνει μαγευτικά ταξίδια με την Εύα Καϊλή και τη μικρή τους κόρη. Άλλωστε κι ο ίδιος στην ανάκρισή του ομολόγησε ότι «δεν είχε ανάγκη τα χρήματα»

Στιγμές από τις διακοπές τους με πολυτελές σκάφος στην Ιταλία, ανέβαιναν στα social media. Το ζευγάρι είχε ιδιαίτερη αδυναμία στη Σαρδηνία αλλά και τους Παξούς.

Στην Εύα Καϊλή άρεσε η αυτοπροβολή. Λίγους μήνες μετά την εκλογή της στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Ως γνήσια Εύα ποζάρει με ένα μήλο…για τις ανάγκες μιας φωτογράφισης για το περιοδικό Adore.

Στα περιουσιακά της στοιχεία υπάρχουν πέντε ακίνητα στην Ελλάδα κι ένα διαμέρισμα στις Βρυξέλλες. Η ευρωβουλευτής έχει στην ιδιοκτησία της μια μεζονέτα 169 τετραγωνικών στο Ψυχικό, σε απόσταση μόλις 100 μέτρων από την πρεσβεία του Κατάρ, αλλά και εξοχικό στην Πάρο.

Η ευρωβουλευτής με το πληθωρικό lifestyle και ο Ιταλός σύντροφος της μοιράζονταν μια ζωή σαν παραμύθι. Τώρα πια, μοιράζονται και τις ίδιες βαρύτατες κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.