Αποκαλύψεις από τον Κούγια: Συμμορία εμπόρων ναρκωτικών και προστασίας στη νύχτα οι δολοφόνοι

Ο συνήγορος της οικογένειας του 19χρονου, Αλέξης Κούγιας, προχώρησε σε σοβαρές αποκαλύψεις για την υπόθεση, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Ο δικηγόρος που ανέλαβε αφιλοκερδώς την υπόθεση, δήλωσε πως οι δράστες αποτελούν μέλη συμμορίας εμπόρων ναρκωτικών που πουλάει και “προστασία” στην περιοχή.

“Είναι μία ομάδα, απ’ ότι έχω πληροφορηθεί, η οποία πριν από ένα χρόνο στο ίδιο περίπου σημείο είχε μαχαιρώσει πάλι στα ίδια σημεία… Χρησιμοποιεί το ποδόσφαιρο ως προκάληψη, γιατί κάνει και εμπόριο ναρκωτικών και πουλάει προστασία σε όλη την περιοχή”, είπε ο Αλέξης Κούγιας στον ΑΝΤ1 αναφερόμενος στους δολοφόνους του 19χρονου Άλκη.

Σύμφωνα με τον γνωστό δικηγόρο, πρόκειται για μία ομάδα αλβανικής καταγωγής “και με κάποιους Έλληνες. Υπάρχει μία νοοτροπία ότι, αν μαχαιρώσεις, αν σκοτώσεις είσαι κάποιο πρόσωπο…”, είπε και πρόσθεσε ότι “χρησιμοποιούν την ομάδα… Αυτοί κυριαρχούν, είναι οι πιο επικίνδυνοι και γι’ αυτό το λόγο τους φοβούνται ακόμη και οι οργανωμένοι οπαδοί”.

Ο Αλέξης Κούγιας υπογράμμισε ότι “η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης αναζητεί και τους υπόλοιπους της ομάδας, οι οποίοι θα κατηγορηθούν όλοι για τη δολοφονία του Αλκιβιάδη” και συμπλήρωσε: “μπορεί να καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη και αυτός ο οποίος δεν χρησιμοποίησε το μαχαίρι, το πιστόλι ή το ξύλο… απλώς ήταν στην επίθεση… Υπήρξαν θανατηφόρα χτυπήματα και στο κεφάλι κι αυτό δημιουργεί πλέον κι άλλους φυσικούς αυτουργούς. Αυτή η ομάδα ολόκληρη θα κατηγορηθεί και για την ανθρωποκτονία εις βάρος του Αλκβιάδη και για τις δύο απόπειρες ανθρωποκτονίας σε βάρος των άλλων δύο νεαρών, που επίσης ο Άρης μου ζήτησε να εκπροσωπήσω”.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.