Θεσσαλονίκη: Τρεις προσαγωγές για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου Άλκη, καθώς, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του thestival.gr, στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης έχουν προσαχθεί τρία άτομα, τα οποία καταθέτουν ως ύποπτα για συμμετοχή στη δολοφονία του 19χρονου οπαδού του Άρη, Άλκη Καμπανού.

Οι προσαχθέντες βρίσκονται στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης όπου εξετάζονται από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και ερευνάται η εμπλοκή τους στην αιματηρή επίθεση.

Νωρίτερα όπως αναφέρθηκε στον ΣΚΑΪ οι αστυνομικοί έχουν καταγεγραμμένη σε βίντεο την πορεία των δύο ύποπτων οχημάτων κατά την προσέγγιση και διαφυγή τους από το σημείο της δολοφονίας, ενώ φαίνεται πως έχουν αντλήσει σημαντικά στοιχεία από τις πινακίδες τους.

Παράλληλα, στην τράπεζα δεδομένων της υποδιεύθυνσης αντιμετώπισης βίας στους αθλητικούς χώρους έχουν αντιπαραβάλλει στοιχεία σεσημασμένων με υπόπτους.

Σοκάρει η ιατροδικαστική εξέταση

Όπως μετέδωσε το Mega,  ο 19χρονος κατέληξε από συνδυασμό τραυμάτων σύμφωνα με το πόρισμα της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Θεσσαλονίκης. Οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ήταν βαρύτατες, όπως αναφέρεται στο πόρισμα

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή, ακόμη και αν δεν υπήρχε το τραύμα στο εσωτερικό μέρος του ποδιού του ήταν δύσκολο να κρατηθεί στη ζωή.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.