Κοροναϊός : Με αυξημένα μέτρα η εξόδιος Ακολουθία του Μητροπολίτη Λαγκαδά

Η εξόδιος Ακολουθία τελέστηκε στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίας Παρασκευής Λαγκαδά, σε μια τελετή που χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Σερρών Θεολόγος.

 

Υπό αυστηρά υγειονομικά μέτρα και με τη συμμετοχή λίγων ιεραρχών τελέστηκε η εξόδιος Aκολουθία του Μητροπολίτη Λαγκαδά που πέθανε την Κυριακή λόγω επιπλοκών από κοροναϊό.

Η εξόδιος Ακολουθία τελέστηκε στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίας Παρασκευής Λαγκαδά, σε μια τελετή που χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Σερρών Θεολόγος. Εκεί βρίσκονται λίγοι ιεράρχες και όχι πιστοί.

Ο Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης Ιωάννης είχε νοσήσει από κοροναϊό και νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

Η μεταφορά του φέρετρου του Μητροπολίτη έγινε με μεγάλη προσοχή για την προστασία όλων από ανθρώπους οι οποίοι φορούσαν ειδικές στολές για το κοροναϊό.


Απάντηση

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.