Ο Παυλόπουλος έβγαλε τους αλβανούς από τις τρύπες τους! Ο πρώην ΥΠΕΞ της Αλβανίας απαντά και ομολογεί…

Απίστευτη παραδοχή από τον πρώην υπουργό εξωτερικών της Αλβανίας για τους τσάμηδες!

Σε μία ιστορική ομιλία, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος χθες, αποκάλυψε ευθέως ότι οι Τσάμηδες είναι συνεργάτες των ναζί και εγκληματίες κατά της ανθρωπότητας! Συμπλήρωσε μάλιστα λέγοντας ότι δεν μπορεί κάποιος που υποστηρίζει αυτούς τους ανθρώπους να ισχυρίζεται ότι θέλει καλές σχέσεις με την Ελλάδα.

Η απάντηση ήρθε από τον πρώην υπουργό εξωτερικών της Αλβανίας με την απίστευτη παραδοχή ότι «δεν συνεργάστηκαν όλοι οι Τσάμηδες με τον κατακτητή».

Και αν νομίζετε πως εννοεί ότι υπήρχαν Τσάμηδες που δεν συνεργάστηκαν με τους ναζί, κάνετε λάθος. Αυτό που εννοεί είναι ότι γυναίκες και βρέφη δεν συνεργάστηκαν με τους ναζί!!!

Μετά τη δήλωση του Έλληνα  προέδρου Προκόπη Παυλόπουλου , ότι οι τσάμηδες ταυτίστηκαν με τους κατακτητές και συνεργάσθηκαν με τους Ναζί, ήρθε η αντίδραση από τον πρώην υπουργό των Εξωτερικών, Έντμοντ Παναρίτι, βουλευτή του  Σοσιαλιστικού Κινήματος για Ενσωμάτωση.

Ο Παναρίτι, μέσω της σελίδας του στο Facebook, τόνισε ότι ο Παυλόπουλος δεν μπορεί να κατηγορεί, για συνεργάτες των Ναζί, ολόκληρο τον πληθυσμό μιας περιοχής.

Ισχυρίσθηκε ότι υπήρχαν συνεργάτες με τους κατακτητές και από τις δύο πλευρές, ένα γεγονός που σύμφωνα με αυτό, πρέπει να αποδεχθεί ο ίδιος ο πρόεδρος.

«Δεν μπορείτε να κατηγορείτε ολόκληρο πληθυσμό  μιας περιοχής για ναζισμό κ. Παυλόπουλε! Γιατί δεν μπορεί να είναι οι χιλιάδες ηλικιωμένοι,ανήμποροι, μητέρες με μωρά στα χέρια που διώχθηκαν άδικα από τα σπίτια και τα εδάφη τους. Αυτό σας λένε οι συνεργάτες του ναζισμού; Φυσικά, συνεργάτες υπήρξαν και στις δύο πλευρές, και στη δική σας!

Και όσον αφορά την ιστορική αλήθεια, πρέπει να την αποδεχθούμε. Θα σας πω αυτό. Για την ελληνική σφαγή 374 ανδρών και γυναικών στο χωριό μου Πανάρ το 1914!

Συγκεκριμένα, 200 άνδρες και 174 γυναίκες και αθώα παιδιά δολοφονήθηκαν άδικα!

Αλλά κανείς εδώ δεν κάνει τον ελληνικό λαό υπεύθυνο για αυτό», γράφει ο Παναρίτι που αναφέρει το χωριό καταγωγής του, σημειώνει το δημοσίευμα.

Balkan Web

The Hellenic Information Team

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.