ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ

η εικόνα προφίλ σας, Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο Γεώργιος Αθανασίου

Βλέπω με θλιψη την προσπάθεια της ΝΔ να δικαιολογήσει με κάθε τρόπο την στάση της στο θέμα της συμφωνίας των Πρεσπών μέσα και έξω απο την βουλή.
Το γράψαμε,το είπαμε με κάθε τρόπο,σε κάθε τόνο ότι κατα βάθος η ΝΔ ήταν σύμφωνη με αυτή την επίλυση του ονόματος στο πλαίσιο της ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ.
Ας αφήσουν λοιπόν της δικαιολογίες γιατί μάλλον χειρότερα το κάνουν,ιδιαίτερα κάποιοι βουλευτές της Θεσσαλονίκης (καλημέρα κ Καλαφάτη).
Εχουν μια ακόμα ευκαιρία με την πρόσκληση που τους έκανε ο Βελόπουλος για την προσφυγή του Κοτζιά σε Εξεταστική Επιτροπή και να δουν αν έχει διαπράξει το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας.
Δεν μπορεί αγαπητοί φίλοι βουλευτές της ΝΔ πάλι να σιωπήσετε,όπως κάνατε και με την πρόταση αντισυνταγματικότητας που κατέθεσε ο Καμμένος στη βουλή και απαντήσατε περι προσχηματικών προτάσεων.
Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα…..Αλλά μάλλον μάταια περιμένει ο Βελόπουλος στήριξη.
Ετσι λοιπόν, η προσφυγή κατά Κοτζιά απο τις Παμακεδονικές θα μπεί ΟΡΙΣΤΙΚΑ στα συρτάρια και η ΝΔ θα αποδείξει άλλη μια φορά έμπρακτα ότι δεν θέλει να διαταράξει την συμφωνία με την οποία κρυφά ήταν σύμφωνη.
Πάντως ας έχει στο νου της η ΝΔ και ιδιαίτερα οι βουλευτές της Μακεδονίας ότι η ιστορία εκδικείται και να είναι σίγουρη η ΝΔ θα το βρεί μπροστά της σε βάθος χρόνου.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.