ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΡΑΧ….και ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ

η εικόνα προφίλ σας, Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο Γιώργος Αθανασίου

Μπορεί ορισμένοι να πούνε μα τι μας λες τώρα;Σενάρια φαντασίας, συνομοσιολογίας;
Πίσω στο μυαλό του ο καθένας ας έχει και αυτή την εκδοχή.Άλλωστε δεν είναι μακριά φαντάζομαι η μέρα της ”αποκάλυψης”!!!
Η Νέα Τάξη Πραγμάτων, δηλαδή οι Παγκόσμιοι Τραπεζίτες-εξουσιαστές έριξαν έναν μεταλλαγμένο ιό, ο οποίος καταστρέφει την Παγκόσμια οικονομία, αφού πρώτα σκοτώσει μερικές χιλιάδες ανθρώπους μηδαμινός αριθμός σε σχέση…με ένα Παγκόσμιο Πόλεμο για σβήσουν τα χρέη τους.

Πχ Στις ΗΠΑ το χρέος σήμερα είναι 31,4 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ..

Μείνετε μέσα…. σε δυο τρεις έως έξη εβδομάδες έρχεται η Οικονομική κατάρρευση οπως λένε Οικονομικοί αναλυτές…και η γνωστή σε όλους μας The Goldman Sachs Group, Inc ο κολοσσός ο μεγαλύτερος οικονομικός παράγοντας στο Πλανήτη.
Όσο κρατούν κλειστή την Οικονομία έχουμε τεράστιες απώλειες (3τρίς$ και βάλε) από την πανδημία…Απώλειες εκατομμυρίων θέσεων εργασίας…Καταρρέουν χρηματιστήρια & Wall Street, αερομεταφορές, Τουρισμός, επιχειρήσεις…Βυθίζονται οι ρυθμοί ανάπτυξης και τα κόκκινα δάνεια μαζί με τα προηγούμενα ΘΑ ΤΙΝΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ τις επόμενες εβδομάδες!!!!

Με αυτό το τρόπο κρατούν ΦΥΛΑΚΗ μέσα στα ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ το ΚΟΣΜΟ!!! Έτσι όταν ΠΕΣΕΙ το Χρηματοπιστωτικό Σύστημα θα είναι και περιορισμένες οι ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ που αν δεν υπήρχε ο ιός θα τα ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΑ ΓΙΑΛΙΑ ΚΑΡΦΙΑ!!!

Γι αυτό ”έριξαν τον ιό” για να είστε ΦΥΛΑΚΗ την ώρα του Παγκόσμιου ΚΡΑΧ..Η ιστορία ευειδή επαναλαμβάνεται δείχνει ότι το ΚΡΑΧ συνοδεύεται αμέσως μετά με ΠΟΛΕΜΟ…
Επαναλαμβάνω κρατήστε το στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας.
Πάντως, πάρτε βαθιά ανάσα και να είστε προετοιμασμένοι..

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.