Ιδού που πάνε τα λεφτά μας για ΔΕΗ!!

Το κόστος της κιλοβατώρας, αλλά και τα λογής «νταβατζιλίκια», δηλαδή τις χρεώσεις που έχει αποφασίσει να «στριμώξει» η Πολιτεία, το υπουργείο Ενέργειας και η ΡΑΕ στους λογαριασμούς της ΔΕΗ! Έτσι για να καταλαβαίνουμε και γιατί μας έρχονται «φουσκωμένα» τα εκκαθαριστικά… Τα είδα και … τρελάθηκα! Όπως προκύπτει λοιπόν και από την φωτό που σας έστειλα κατά σειρά χρεώνονται: Τα ποσά για ΑΔΜΗΕ- ΔΕΔΔΗΕ που ουσιαστικά τι είναι; Τα κόστη για την μεταφορά του ρεύματος και οι μετρήσεις για την κατανάλωση!

Ακολουθεί η χρέωση με τον κωδικό ΥΚΩ ή Υπηρεσίες Κοινωνικής Ωφέλειας ! Τι σημαίνει πρακτικά αυτό, όπως τουλάχιστον μου το εξήγησαν; Πως εγώ είμαι αυτός που «πριμοδοτεί» την κοινωνική πολιτική της ΔΕΗ, με απευθείας χρέωση στον λογαριασμό μου! Δηλαδή το φθηνότερο ρεύμα για το κοινωνικό τιμολόγιο ή για τα νησιά τα πληρώνω εγώ!

Όπως πληρώνω και τα ΕΤΜΕΑΡ! Τι είναι και τούτο; Οι επιδοτήσεις που δίνονται για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, δηλαδή -μεταξύ άλλων- την εγγυημένη τιμή που δόθηκε σε όσους εγκατέστησαν φωτοβολταϊκά την πληρώνω και πάλι εγώ, με άλλα λόγια ο καθένας μας!!

Όλα αυτά τα «χαράτσια» που προκύπτουν από τις αυξήσεις φόρων, έμμεσων και άμεσων, δεν αρκούν για να χρηματοδοτήσουν τις κοινωνικές τους πολιτικές;;; Ή τις επιδοτήσεις τους στα φωτοβολταϊκά;

Από πόσες μεριές μας τα παίρνει και πάλι δεν του φτάνουν;;;

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.