Μπορεί κάποιος να μας εξηγήσει πως το Δ.Ν.Τ. που έλεγχε και το δίφραγκο της γιαγιάς «δεν κατάλαβε» ότι οι τύποι της Ενέργκα μάζεψαν τρακόσια εκατομμύρια από τους φόρους των ελλήνων;

Αυτοί που έβαζαν στα αποτελέσματα μέχρι και τις καρφίτσες για να μαγειρέψουν το έλλειμμα του 2009, δεν πήραν είδηση τίποτα…

Ο Βενιζέλος νομοθέτησε το χαράτσι, το οποίο θεωρούσε αντισυνταγματικό, αλλά άλλαξε περιέργως γνώμη μέσα σε μία νύχτα. Το χαράτσι έγινε για να μαζευτούν δύο δις ευρώ, εντέλει μαζεύτηκε ένα δις ευρώ, αλλά έκαναν φτερά τρακόσια εκατομμύρια ευρώ στις τσέπες του Μηλιώνη και του Φλώρου.

Και όμως, το Δ.Ν.Τ που έλεγχε κάθε νομοσχέδιο, κάθε εφαρμοστικό, κάθε εγκύκλιο και την ροή χρημάτων στα δημόσια ταμεία μέχρι το τελευταίο ευρώ, «δεν πήρε είδηση» ότι τρακόσια εκατομμύρια από τους φόρους των ελλήνων έκαναν φτερά. Και έκαναν φτερά λόγω νομοθετικής ρύθμισης που επέτρεψε το ίδιο το Δ.Ν.Τ.

Δηλαδή ξαφνικά εμφανίζεται απόκλιση 30% από τα εισπραχθέντα και την πραγματική ροή χρημάτων στα δημόσια ταμεία, αλλά κοτζάμ τρόικα, δεν βγάζει άχνα! Σα να μην έγινε ποτέ!

Γιατί;;

olympiada

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.