Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ: Το 2016 κλείνει καλύτερα από τις εκτιμήσεις!!!

Το 2016 κλείνει καλύτερα από τις εκτιμήσεις!!! (ακόμα και µε τα προσωρινά στοιχεία…)
AΞIZEI TON KOΠO NA ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ
Επιτέλους, τα κανάλια και η ΝΔ… ασχολήθηκαν µε τα αποτελέσµατα της ΕΛΣΤΑΤ!!! Γιατί; Γιατί -οι καηµένοι- νοµίζουν ότι επιβεβαιώθηκαν! Βέβαια, αν επιβεβαιώθηκε κάτι, αυτό είναι η χυδαία τους προπαγάνδα.Και η ασχετοσύνη, επίσης…
Χαµός έγινε µεσοβδόµαδα µε τα αποτελέσµατα της ΕΛΣΤΑΤ, αναφορικά µε το τέταρτο τρίµηνο του 2016. Κανάλια και ΝΔ τα έκαναν κυριολεκτικά σηµαία τους και τα κυκλοφόρησαν παντού! Οι τηλε-«δηµοσιογράφοι» αυτάρεσκα και αλαζονικά περιέφεραν το αρνητικό πρόσηµο του τριµήνου στα παράθυρα, και τα στελέχη της ΝΔ ανέλαβαν να το κάνουν στο
Facebook.
(Βλέπετε, οι καιροί είναι δύσκολοι και καµιά φορά οι ρόλοι αλλάζουν). Αλήθεια, υπήρξε εκποµπή, που να µην αναφέρθηκε σ’ αυτό; Υπήρξε δηµοσιογράφος, που να µην αναπαρήγαγε το συγκεκριµένο; Υπήρξε γαλαζοπράσινος ή ποταµίσιος βουλευτής, που να µην οικειοποιήθηκε το συγκεκριµένο επιχείρηµα; Οχι, φυσικά! ΟΛΟΙ τους συµµετείχαν -µε απίστευτη χαρά -στο νέο µαζικό καταστροφολογικό κρεσέντο. Και αυτό ήταν πασιφανές σε όλους.
Ιδιαίτερα, όµως, σε κάποιους ανθρώπους, που γνωρίζουν την πραγµατικότητα και παρακολουθούν την πορεία των αριθµών αυτή τη διετία των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, αυτό το παραληρηµατικό αφήγηµα της καταστροφής, που κορυφώθηκε την περασµένη βδοµάδα µε αφορµή τη δηµοσίευση των στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ, δεν είναι παρά η µεγαλύτερη επιβεβαίωση της αισχρής και χυδαίας προπαγάνδας που υφίσταται ο ελληνικός λαός, σήµερα περισσότερο έντονα από ποτέ.
Όλοι µε µια φωνή (αυτή του Αδωνι…)
Βγήκαν και ούρλιαξαν. Τσίριξαν όλοι µε την ίδια φωνή, του Αδωνι. «Εχουµε ύφεση, έχουµε ύφεση»! Και τι έκαναν; Συνδύασαν απόλυτα –µα, απόλυτα, όµως!- τα νούµερα της ΕΛΣΤΑΤ µε την οµιλία του πρωθυπουργού στο υπουργικό συµβούλιο! Για να αποδείξουν την «αναξιοπιστία» του! Να κάνουν γνωστό ότι διαψεύσθηκε! Και αυτό ήθελαν να το φωνάξουν τόσο δυνατά, που να ακουστεί µέχρι τη Γερµανία και την Αµερική! Αυτός ήταν ο αποκλειστικός σκοπός τους!
Και τώρα η ερώτηση προς τη ΝΔ: Για να κερδίσει ποιος; Η Ελλάδα ή οι δανειστές, στην εν εξελίξει διαπραγµάτευση; Ποιος ωφελείται από αυτό; Ειδικά τώρα;
Αυτό που προσπαθεί να κάνει η αντιπολίτευση είναι αισχρό και απολύτως εις βάρος του ελληνικού λαού. Και κάποια στιγµή, θα πρέπει να µπει ένα στοπ σ’ αυτή τη γαλάζια κατρακύλα. Ως προς την ουσία, τώρα…
Η κυβερνητική απάντηση ήταν ότι τα στοιχεία αυτά είναι προσωρινά, τα απαξιώνει η
Eurostat, και καλό είναι να περιµένουµε τα τελικά. Θεσµική απάντηση.
Υπάρχουν και άλλες, από τις οποίες µπορούν να βγουν και χρήσιµα συµπεράσµατα! Για παράδειγµα…
Επιτέλους… ξανακούσαµε για το ΑΕΠ!
Καταρχάς, να χαιρετίσουµε το γεγονός ότι επιτέλους ο ελληνικός λαός άκουσε και πάλι τον όρο «τριµηνιαία αποτελέσµατα της ΕΛΣΑΤ». Ολο το 2016 δεν τον είχε ακούσει καθόλου. Μόνο ελάχιστες έντιμες εφημερίδες, όπως Το ΧΩΝΙ, παρουσίαζε τα δελτία του -για να τα βλέπουν µε τα µάτια τους οι αναγνώστες τους- περίπου σαν «αποκλειστικά»! Τι ξεφτίλα…

Και γιατί συνέβη αυτό; Μ’ αυτό ας ξεκινήσουµε. Με το λόγο, για τον οποίο η ΝΔ δεν είχε βγάλει τσιµουδιά για το ΑΕΠ όλο το 2016. Βάσει των συγκεκριµένων (προσωρινών) στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ, λοιπόν…
το πρώτο τρίµηνο του 2016 είχαµε ύφεση -0,7%. Ηταν τότε που παρέµενε ανοιχτή η πρώτη κρίσιµη διαπραγµάτευση, µε τον Τόµσεν και τη Βλελκουλέσκου να θέλουν να «πνίξουν» τη χώρα (όπως τους ακούσαµε να λένε στη διαρροή των wikileaks), και τα κανάλια είχαν τη δυνατότητα να µιλούν για καταστροφή.
Το δεύτερο τρίµηνο του 2016, όµως, είχαµε ανάπτυξη +03%! Αλλά τα κανάλια συνέχισαν να µιλούν για καταστροφή, χωρίς τότε να κάνουν την παραµικρή αναφορά στα τριµηνιαία αποτελέσµατα της ΕΛΣΤΑΤ!
Το τρίτο τρίµηνο του 2016, επίσης, είχαµε ανάπτυξη +0,6%! Οµως, και πάλι τότε τα κανάλια συνέχισαν να µιλούν για καταστροφή, χωρίς ούτε τότε να κάνουν την παραµικρή αναφορά στα τριµηνιαία αποτελέσµατα της ΕΛΣΤΑΤ.

Τώρα, βέβαια, που µπήκε στα αποτελέσµατα του τέταρτου τριµήνου το αρνητικό πρόσηµο, βγήκαν να πανηγυρίσουν, φωνάζοντας ότι επιβεβαιώθηκαν! Οτι τελικά καταστρεφόµαστε! Το προέβαλαν µε πάθος και µανία…
Το έκαναν σύνθηµα! Μπήκε µόνιµος τίτλος στα δηµοσιεύµατά τους! Οµως, αλήθεια, γιατί δεν κάνανε το ίδιο το
successful 2014, όταν και τότε ο Σαµαράς είχε γράψει το τελευταίο τρίµηνο ύφεση -1,2%;;;; Υπάρχει καµία απάντηση, ως προς αυτό;
Οσο και ο Σαµαράςστο success story
Η ΕΛΣΤΑΤ δηµοσίευσε τα προσωρινά της στοιχεία για το τέταρτο τρίµηνο του 2016, και η αντιπολίτευση έτρεξε να τα αγκαλιάσει µε χαρά και ενθουσιασµό. Ε, λοιπόν, ξέρετε τι δείχνουν αυτά τα στοιχεία, που µε θέρµη επικαλείται η ΝΔ; Ότι το τελευταίο τρίµηνο του 2014, που ήταν η χρονιά –γαλάζιο ορόσηµο, ο Σαµαράς άφησε ύφεση στην οικονοµία -1,2%!!!

Οσο ακριβώς βγήκε και το τέταρτο τρίµηνο του Τσίπρα, τώρα. Για την ακρίβεια, βέβαια, δεν είναι ίδια αυτά τα -1,2% µεταξύ τους. Διότι…
Το νούµερο του 2014 είναι τελικό. Αυτό του 2016 είναι προσωρινό. Και σε λίγες µέρες θα επικαιροποιηθεί και θα είναι προς το καλύτερο. (Αλλά βέβαια τότε τα κανάλια δεν θα χαλάσουν ούτε αράδα για την ΕΛΣΤΑΤ)
Εκείνο το νούµερο του τέταρτου τριµήνου του 2014 (ύφεση -1,2%) αντιστοιχεί σε µια περίοδο που τα έσοδα βούλιαξαν!!! Κατακρεουργήθηκαν συνειδητά, από τον Σαµαρά και τον Βενιζέλο, οι οποίοι άφησαν µια τρύπα 3 δισ. ευρώ στο τέλος του 2014! Που σηµαίνει φυσικά νέα επιπλέον λιτότητα για την επόµενη χρονιά. Αντίθετα, το τωρινό -1,2% (για το τελευταίο τρίµηνο του 2016) βγαίνει σε µια περίοδο που τα έσοδα συνέχισαν να υπερ-αποδίδουν, για αυτό άλλωστε συνοµολογήθηκε από όλες τις πλευρές ότι δεν χρειάζονται νέα µέτρα λιτότητας για το 2017 και το 2018 (η συζήτηση γίνεται για µέτρα και αντίµετρα, για µετά το 2019).
Και στις δύο περιπτώσεις, υπήρχαν επιβαρυντικές συνθήκες για την πορεία του ΑΕΠ. Τότε είχαµε εκλογές (τον Ιανουάριο του 2015) και τώρα έχουµε καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης. Ωστόσο, εκείνο το -1,2% ύφεση (του 2014) επηρεάστηκε από τη δυσµενή συγκυρία πολύ λιγότερο από ό,τι το τελευταίο τρίµηνο του 2016.
Γιατί θυµίζουµε ότι το κλίµα που επικρατούσε τότε ήταν ότι στη χειρότερη περίπτωση εκλογές θα έχουµε το Μάρτιο του 2015. (Καµία σχέση µε το 2014). Ασχετα που αιφνιδιαστικά ο Σαµαράς προκήρυξε εκλογές νωρίτερα, µέσα Δεκέµβρη. Και πάλι, όµως, το τελευταίο τρίµηνο του 2014 επηρεάστηκε από τις εκλογές πολύ λιγότερο από το τελευταίο του 2016, που χόρεψε ολάκερο σε ρυθµούς σκληρής διαπραγµάτευσης.
Αρα, ακόµη και αν µπούµε στη (λανθασµένη) διαδικασία να αναλύσουµε -τελείως αποσπασµατικά- ένα νούµερο, που σε λίγες µέρες θα αλλάξει προς το καλύτερο, και πάλι το συµπέρασµα είναι ότι µε ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ η οικονοµία πάει καλύτερα!!!
Η τουλάχιστον, θα πρέπει να παραδεχθεί η ΝΔ ότι το να βγει ένα τρίµηνο µε αρνητικό πρόσηµο, ειδικά αν αυτό εξηγείται ΑΠΟΛΥΤΩΣ από την πολιτική πρόσκαιρη συγκυρία, αυτό δεν σηµαίνει «καταστροφή», όπως µας λέει! Γιατί αν επιµείνουν σ’ αυτό τα γαλάζια στελέχη, τότε θα πρέπει να δικαιολογήσουν και γιατί κατέστρεψαν την Ελλάδα το 2014, που µας λένε ότι µας έσωσαν, αφήνοντας την ίδια ύφεση στην οικονοµία! Ας ξαναδούν – µε τα µάτια τους- τα στοιχεία που δηµοσιεύει Το ΧΩΝΙ, και ας µη διαβάζουν µόνο τους τίτλους στο
FB. Θα είναι πολύ καλύτερα για αυτούς, τους διαβεβαιώνουµε.
Ολη τη χρονιά;
Όπως προαναφέραµε, η παρουσίαση του θέµατος, έτσι όπως γίνεται από τα κανάλια, είναι αποσπασµατική και φυσικά παραπλανητική. Διότι, φυσικά και έχει αξία το αποτέλεσµα ενός τριµήνου, µεγαλύτερη όµως αξία έχει το αποτέλεσµα του έτους. Και ως προς αυτό, τα δεδοµένα έχουν ως εξής:
Στην αρχή της χρονιάς, η Κοµισιόν δηµοσίευσε την εκτίµησή της για την επόµενη περίοδο και εκεί ανέφερε πως η Ελλάδα θα έχει ύφεση -0,3% το 2016, ανάπτυξη +2,7% το 2017, ανάπτυξη +3,1% το 2018, ανάπτυξη +3,5% το 2019.
Ακόµη και αν δεχθούµε αυτά τα προσωρινά στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, το τελικό αποτέλεσµα του έτους (2016) είναι µηδενικό ως προς τη µεταβολή του ΑΕΠ, δηλαδή καλύτερο από την αρχική εκτίµηση της Κοµισιόν.
ΤΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ είναι ότι το 2016 η οικονοµία της χώρας έτρεχε ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ από το ρυθµό της επίσηµης εκτίµησης, βάσει της οποίας έρχεται µακροχρόνια ανάπτυξη από το 2017 και µετά! Το αντιλαµβανόµαστε αυτό;
Η χώρα όχι µόνο έπιασε το στόχο (και στο ρυθµό ανάπτυξης) αλλά τον ξεπέρασε!!!
Η οικονοµία πάει καλύτερα από αυτό που περίµεναν άπαντες! Υποτίθεται ότι φέτος θα είχαµε ύφεση -0,3% και τελικά η ύφεση βγήκε µηδενική! Και αλήθεια, αυτό είναι κακό σηµάδι;
Η τάση;
Όπως είναι γνωστό, τα ίδια νούµερα µπορεί κανείς να τα παρουσιάσει µε τελείως διαφορετικό τρόπο, ανάλογα µε την οπτική που θα υιοθετήσει. Ετσι, µπορεί η ΝΔ να µιλά για «καταστροφή» βλέποντας την πορεία του ΑΕΠ µε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, ενώ κάποιος άλλος µπορεί να διακρίνει αναπτυξιακή τάση. Δείτε τα και εσείς, και αποφασίστε ποια ανάλυση είναι η σωστή.
Το πρώτο εξάµηνο του 2015 έχουµε µεσοσταθµική ανάπτυξη στην οικονοµία (παρότι τα κανάλια µας έλεγαν ότι «πάµε στα βράχια»), µέχρι που έρχεται το ΣΟΚ του τρίτου τριµήνου, µε το κλείσιµο των τραπεζών και την επιβολή
capital controls. Εκείνο το τρίµηνο, η οικονοµία έγραψε ύφεση -1,7%. Αυτή ήταν η χειρότερη στιγµή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, που φυσικά δεν συγκρίνεται µε τις χειρότερες (πολλαπλάσιας ύφεσης) επιδόσεις των προηγούµενων κυβερνήσεων, των δύο πρώτων µνηµονίων. Όµως, για την τωρινή κυβέρνηση, εκείνο το -1,7% του τρίτου τριµήνου του 2015 ήταν η χειρότερη στιγµή της.
Όταν όµως, εξασφαλίστηκε –στις εκλογές του Σεπτεµβρίου του 2015- ότι στην εξουσία θα παραµείνουν ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, τότε (παρότι ψηφίστηκαν προαπαιτούµενα εκείνη την περίοδο) η οικονοµία πετάχτηκε και πάλι προς τα εµπρός! Το τέταρτο τρίµηνο του 2015 έγραψε ανάπτυξη +1,9%! Αλήθεια, τι συµπέρασµα βγαίνει από αυτό; Ότι ο λαός εµπιστεύεται ή όχι την κυβέρνησή του;
Το πρώτο τρίµηνο του 2016 ήταν αυτό της δύσκολης πρώτης αξιολόγησης. Αναµενόµενα, η ρευστότητα των πραγµάτων επηρέασε αρνητικά το µέγεθος. Γράψαµε ύφεση -0,7%. Όταν, όµως, έκλεισε η αξιολόγηση (χωρίς νέα µέτρα), η οικονοµία έπιασε και πάλι το γνωστό ρυθµό της! Ανάπτυξη στο δεύτερο τρίµηνο. Μεγαλύτερη ανάπτυξη στο τρίτο! Και µετά ήρθε το τέταρτο τρίµηνο µε ύφεση. Γιατί; Μα, γιατί είναι το τρίµηνο της δεύτερης αξιολόγησης, η καθυστέρηση στην οποία πάντα επηρεάζει (απολύτως λογικά και αναµενόµενα) την πορεία της οικονοµίας. Όταν, όµως, κλείσει και αυτή; Είναι δύσκολο να προβλέψει κανείς το τι θα έρθει; Ας µην γνωρίζει ή ας µην πιστεύει την Κοµισιόν. Μόνο παρατηρώντας τα µέχρι τώρα αποτελέσµατα της οικονοµίας την τελευταία διετία, τι συµπέρασµα βγάζει κάποιος;
Βγάζει το ένα και δεδοµένο λογικό συµπέρασµα. Ότι αυτός ο κάβος είναι, και τελείωσε. Μόλις ολοκληρωθεί η δεύτερη αξιολόγηση, η χώρα θα µπει για τα καλά στο δρόµο της εξόδου από την κρίση, µε την κοινωνία όρθια. Αυτό λένε όλα τα νούµερα, αρκεί να ξέρεις να τα διαβάζεις.

Όπως άλλωστε ξέρει να τα διαβάζει και ο Κυριάκος. Ασχετα από αυτά που λέει. Και επειδή το αντιλαµβάνεται και εκείνος πολύ καλά –ότι µετά τη δεύτερη αξιολόγηση η χώρα µπαίνει για τα καλά στο δρόµο της εξόδου- εστιάζει όλη του την πολεµική στο ΤΩΡΑ! Γιατί ξέρει, ότι ένας καταστροφολόγος όπως αυτός, δεν έχει «πολιτικό αύριο».
Παραπληροφόρηση και στο θέµα της ανεργίας
Ενα ακόµη στοιχείο, που για µήνες έµενε άφαντο από την τηλε-επικαιρότητα αλλά προσφάτως το ξαναείδαµε στις οθόνες µας, είναι αυτό σχετικά µε τις θέσεις εργασίας. Συγκεκριµένα, το πληροφοριακό σύστηµα ΕΡΓΑΝΗ, που µετρά την ανεργία στον ιδιωτικό τοµέα, έβγαλε ότι το µήνα Ιανουάριο χάθηκαν 29.000 θέσεις εργασίας.

Το νούµερο «φορέθηκε» ως τίτλος σε εκατοντάδες αναρτήσεις των συστηµικών µίντια στο διαδίκτυο, παρουσιάζοντας µια εικόνα στον πολίτη παντελώς εσφαλµένη και παραποιηµένη. Διότι οι λεπτοµέρειες, που δεν είπαν τα κανάλια στον ελληνικό λαό, αναφορικά µε τις θέσεις εργασίας του Ιανουαρίου του 2016 είναι ότι:
«Ο µήνας Ιανουάριος παρουσιάζει αρνητικό ισοζύγιο από το 2001 µέχρι σήµερα, κατά σχεδόν απόλυτο τρόπο»
«Το αρνητικό ισοζύγιο διαµορφώνεται κυρίως από τέσσερις κλάδους: Λιανικό Εµπόριο (-5.895), Εστίαση (-10.000), Δραστηριότητες Απασχόλησης (-3.564) και Καταλύµατα (-1.965). Και οι τέσσερις αυτοί κλάδοι παρουσιάζουν αύξηση της ζήτησης για εποχιακή απασχόληση την περίοδο των εορτών και το µεγαλύτερο ποσοστό από τις θέσεις εργασίας που χάθηκαν αφορούν τέτοιου τύπου απασχόληση, δηλαδή θέσεις σε κλάδους που χρειάζονται επιπλέον προσωπικό λόγω της εορταστικής περιόδου».
«Αυτό επιβεβαιώνεται και από το γεγονός ότι στο πρώτο πενθήµερο του Ιανουαρίου οι αποχωρήσεις/απολύσεις/λύσεις συµβάσεων ανήλθαν σε 33.000, ενώ τον υπόλοιπο µήνα, το ισοζύγιο ήταν θετικό κατά 4.000 θέσεις εργασίας».
Όλες αυτές οι επεξηγήσεις αναφέρονται µέσα στο ίδιο αυτό δελτίο του συστήµατος ΕΡΓΑΝΗ, που διάβασαν οι τηλε-«συνάδελφοι» και έβγαλαν το συµπέρασµα ότι η αγορά εργασίας καταρρέει! Και δεν ντρέπονται! Η αλήθεια, ωστόσο, είναι ότι το 2016…
Καταγράφηκε ΡΕΚΟΡ 16ετίας στη δηµιουργία νέων θέσεων εργασίας!
Καταγράφηκε αύξηση των µεικτών µηνιαίων αποδοχών των Ελλήνων εργαζόµενων κατά 9,3%!!!
Όσον αφορά δε το τελευταίο (χρονικά) επιχείρηµα της ΝΔ ότι η µείωση της ανεργίας οφείλεται δήθεν στις ευέλικτες µορφές απασχόλησης, τα στοιχεία είναι και πάλι αποστοµωτικά. Επί ηµερών ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, η µερική απασχόληση αυξήθηκε κατά 3 ποσοστιαίες µονάδες (στο σύνολο των εργαζοµένων). Αντίθετα, µε τον ΣΥΡΙΖΑ, αυτό το ποσοστό σταµάτησε να αυξάνεται. Προς το παρόν έχει σταθεροποιηθεί, µε τάση αποµείωσης (από 9,9% που ειχε φτάσει µε τη ΝΔ στο 9,7% µε ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ). Με τη λεπτοµέρεια, βέβαια, ότι επί ΝΔ η µερική απασχόληση αυξανόταν, τη στιγµή που και η ανεργία αυξανόταν… ενώ µε τον ΣΥΡΙΖΑ η µερική απασχόληση παραµένει σταθερή (ως ποσοστό) σε ένα περιβάλλον που η ανεργία µειώνεται δραστικά! Ποια είναι η διαφορά µεταξύ των δύο αυτών συνθηκών; Η µέρα µε τη νύχτα…
Και το 2017 το ρεκόρ συνεχίζεται
Η παραπλανητική παρουσίαση του στοιχείου (του Ιανουαρίου) θα µπορούσε να αποδοθεί ενδεχοµένως και σε ασχετοσύνη. Η συνειδητή αποσιώπηση, όµως, του αντίστοιχου ευρήµατος του Φεβρουαρίου ΜΟΝΟ ως απόδειξη της συνειδητής προπαγάνδας µπορεί να εκληφθεί. Αλήθεια, γιατί δεν έπαιξαν το αποτέλεσµα του Φλεβάρη οι ίδιοι τηλε-«συνάδελφοι», που έκαναν το χαµό µε τα νούµερα του Ιανουαρίου; Ορίστε η απάντηση σε 4 µπούλετς.
«Αύξηση της µισθωτής απασχόλησης στον ιδιωτικό τοµέα καταγράφουν τα αποτελέσµατα του Πληροφοριακού Συστήµατος «ΕΡΓΑΝΗ» για το Φεβρουάριο του 2017, καθώς το ισοζύγιο προσλήψεων– αποχωρήσεων είναι θετικό κατά 24.938 θέσεις εργασίας.
Συγκεκριµένα, σύµφωνα µε τα στοιχεία των ροών µισθωτής απασχόλησης του Φεβρουαρίου 2017, οι αναγγελίες πρόσληψης ανήλθαν σε 138.242, ενώ οι αποχωρήσεις σε 113.304.
Από τη σύγκριση των στοιχείων των δύο µηνών, Φεβρουάριος 2017 και Φεβρουάριος 2016, προκύπτει θετική επίδοση κατά 10.501 θέσεις εργασίας.
Η επίδοση του ισοζυγίου ροών του µήνα Φεβρουαρίου καταγράφεται θετική για τέταρτη συνεχή χρονιά και είναι η υψηλότερη καταγεγραµµένη θετική επίδοση ισοζυγίου µηνός Φεβρουαρίου από το 2001 µέχρι σήµερα».
Αυτή είναι η αλήθεια στην αγορά εργασίας σήµερα. ΡΕΚΟΡ 16ετίας είχαµε στην απασχόληση όλο το 2016 και ΡΕΚΟΡ συνεχίζουµε να έχουµε και το 2017!!!
Εκτός αυτού, βέβαια, δηµοσιοποιήθηκαν και τα στοιχεία για τα έσοδα του Φεβρουαρίου, τα οποία εµφανίζονται υψηλότερα του στόχου κατά 2%. Αυτό σηµαίνει ότι στο δίµηνο του 2017 (Ιανουάριος – Φεβρουάριος), τα έσοδα του κρατικού προϋπολογισµού καταγράφουν υπέρβαση στόχου κατά 4,52%!
Και μετά βγαίνουν οι θρασύτατοι εγκληµατίες της ενηµέρωσης, οι αισχροί γκεμπελικοί προπαγανδιστές και εκτελώντας εντολές των διαπλεκόμενων αφεντικών τους, µιλάνε ξεδιάντροπα για καταστροφή…

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.