Αιμορραγεί η Ελλάδα: Οι νέοι φεύγουν, οι ηλικιωμένοι φυτοζωούν και τα νοικοκυριά φτωχαίνουν

Φυλορροεί η Ελλάδα, με το εργατικό της δυναμικό να μειώνεται σημαντικά, την παραγωγή της και λόγω φυσικών καταστροφών να φθίνει, τους νέους ν’ αναζητούν λύσεις εκτός χώρας και τους ηλικιωμένους να ζουν αβοήθητοι με συντάξεις πείνας.

    • Ρεπορτάζ: Νίκος Τσιαμτσίκας

Στις λαϊκές συνοικίες της πρωτεύουσας, οι επαγγελματίες κάνουν λόγο για μεγάλη φτώχεια των καταναλωτών, που πλέον περιορίζονται στ’ απολύτως απαραίτητα.

Το Brain Drain συνεχίζεται προς τις μεγάλες Ευρωπαϊκές χώρες ή την Αμερική και οι δυνατότητες των νέων για μια δυναμική καριέρα στη χώρα, περιορίζεται καθημερινά ολοένα και περισσότερο.

Η ανησυχία φτάνει στις οικογένειες και τα νοικοκυριά που ζουν πλέον με ψέμματα, δηλαδή με το ελάχιστο εισόδημα και τη βοήθεια από διάφορα κοινωνικά επιδόματα.

Η Εθνική μας Οικονομία χτυπά καμπανάκι και τα έσοδά της, βρίσκονται στο κόκκινο, αφού δεν πληρώνονται φόροι από φορολογούμενους που πρέπει να επιλέγουν ανάμεσα στο φαγητό και την πληρωμή ενοικίου ή την πληρωμή των φόρων.

Το ντεπόζιτο δεδομένα έχει αδειάσει προ πολλού και οι Έλληνες, πετούμε πλέον με… τις αναθυμιάσεις.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.