Έξυπνο, κοινωνικό, βιώσιμο, το πρώτο ξενοδοχείο της επόμενης γενιάς

Το πρώτο πλήρως “έξυπνο” ξενοδοχείο της Νέας Ζηλανδίας άνοιξε πρόσφατα τις πόρτες του στην καρδιά του Κουίνσταουν.
Η Mipad Holdings άνοιξε το Mipad Hotek, το ξενοδοχείο επόμενης γενιάς, για τον έξυπνο ταξιδιώτη παντρεύοντας…τεχνολογία, βιωσιμότητα, άνεση και ευκολία.

Το εξώροφο ξενοδοχείο διαθέτει 57 δωμάτια με την τελευταία τεχνολογία στο δωμάτιο, πολλαπλούς “κοινωνικούς χώρους” και βεράντα στον τελευταίο όροφο – όλα προσβάσιμα χωρίς κλειδί.

Οι επισκέπτες που κάνουν κράτηση για τη διαμονή τους κατεβάζουν την προσωπική εφαρμογή του ξενοδοχείου “mia” και το ίδιο το smartphone τους γίνεται κλειδί για το δωμάτιο, επειδή τα φυσικά check-in και check-out είναι πια παρελθόν.

Η εφαρμογή που επιτρέπει στους επισκέπτες να ρυθμίζουν τις θερμοκρασίες και φωτισμό στο δωμάτιό τους ακόμα και από απόσταση, να κάνουν αίτημα εξυπηρέτησης δωματίου, ή να ειδοποιούν το προσωπικού του ξενοδοχείου, ενώ η πρόσβαση στο ξενοδοχείο είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο, χάρη στην τεχνολογία.

“Προσφέρουμε μια καινοτόμο, συνδεδεμένη εμπειρία ξενοδοχείoυ για έξυπνους ταξιδιώτες οι οποίοι προτιμούν να ξοδεύουν τα χρήματα τους σε εμπειρίες, τονίζει ο διευθυντής του ξενοδοχείου Kylie Hogan.
Η Mia είναι το κλειδί για όλα αυτά, το πλήρες πακέτο για τους επισκέπτες που θέλουν να διασκεδάσουν σαν ντόπιοι.”

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.