Αυτές είναι οι 8 Πιο Τρομακτικές Λίμνες Στον Κόσμο (ΒΙΝΤΕΟ)

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ο πιο γνωστός, μεγάλος και διαδεδομένος κίνδυνος στις θάλασσες όλου του κόσμου είναι οι οι καρχαρίες που καιροφυλακτούν κοντά στις ακτές ή λίγο πιο ανοιχτά και “περιμένουν” κάποιον να φτάσει κοντά τους για να τον αρπάξουν. Όμως… Όμως, δεν είναι μόνο οι θάλασσες που κρύβουν κινδύνους.

Κινδύνους, διαφορετικούς και ποικίλους, κρύβουν και οι λίμνες. Δεν είναι μόνο οι θρύλοι ή μύθοι, τύπου “το τέρας του λοχ Νες” στην Σκωτία. Σε ορισμένες, υπάρχουν πραγματικοί κίνδυνοι που δεν μπορεί κάποιος να φανταστεί, είτε γιατί είναι τουρίστας και δεν έχει υπόψη του την ιστορία της λίμνης, είτε γιατί ενώ γνωρίζει τα νερά αψηφά τους πιθανούς κινδύνου που κρύβουν μέσα τους.Δεν είναι ό,τι καλύτερο να κολυμπάς αμέριμνος σε μία ήσυχη, ήρεμη και απόλυτα γαλήνια λίμνη και ξαφνικά να αισθάνεσαι μία παρουσία δίπλα σου, ή πίσω σου, ή κάτι να ακουμπάει το πόδι σου και να μην το βλέπεις. Αμέσως σου δημιουργείται η αίσθηση του πανικού οπότε “τα δίνεις όλα” προκειμένου να βγεις όσο γίνεται πιο γρήγορα στην ακτή.

Φυσικά, δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες ή παρόμοιες. Πολλές φορές η φήμη ενός τόπου μας προϊδεάζει για πράγματα που μπορεί και να μην υπάρχουν, ή μπορεί όντως να υπάρχουν, αλλά να μην έχουν βρεθεί οι κατάλληλες αποδείξεις, επιστημονικές και μη. Μερικές φορές οι ενδείξεις είναι πολύ πιο θανατηφόρες από τις αποδείξεις.

Τι εννοούμε με όλα αυτά;

Κάπου εδώ έχει μεγάλη σημασία να παρακολουθήσετε το video που είδαμε στο newside.gr, προκειμένου να καταλάβετε τι ακριβώς εννοούμε:

Ξέρατε ότι ακόμη και οι ωραιότερες λίμνες με καθαρό νερό συχνά κρύβουν μια μεγάλη απειλή για τους παραθεριστές; Χιλιάδες θάνατοι, μυστηριώδεις κάτοικοι, δηλητηριώδη νερά … Είστε ήδη φοβισμένοι; Αν όχι, έχετε το νου σας.

Στο σημερινό βίντεο θα σας πούμε για τις πιο τρομερές λίμνες του κόσμου.

8 MOST TERRIFYING LAKES IN THE WORLD

Για υπότιτλους:
Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.