Τα πιο ελκυστικά επαγγέλματα σε άνδρες και γυναίκες

Κύρος η καλή φυσική κατάσταση; Χρήματα ή ηρωισμός. Πάντα υπάρχουν κάποια χαρακτηριστικά στα επαγγέλματα που τα κάνουν πιο ελκυστικά στους πιθανούς μας συντρόφους.

Η δημοφιλής εφαρμογή γνωριμιών Tinder αποκάλυψε πρόσφατα τα πιο “δελεαστικά” επαγγέλματα για τους αυστραλούς χρήστες.

Σύμφωνα με τα στατιστικά της εφαρμογής, οι γυναίκες ναυαγοσώστες και οι άντρες που δουλεύουν στις πρώτες βοήθειες είναι τα πλέον ακαταμάχητα επαγγέλματα. Αλλά και ο άντρας ναυαγοσώστης σημειώνει καλές επιδόσεις στον ερωτικό τομέα, σκαρφαλώνοντας στην ένατη θέση της αντρικής λίστας.

Το δεύτερο πιο περιζήτητο αντρικό επάγγελμα είναι ο δάσκαλος, ενώ για τις γυναίκες οι αεροσυνοδοί. Την αντρική δεκάδα συμπληρώνουν ο πυροσβέστης, ο μαραγκός, ο φυσιοθεραπευτής, ο εκπαιδευτής καταδύσεων, ο personal trainer, o δικηγόρος, ο ναυαγοσώστης και ο φωτογράφος.

Ενώ για τις γυναίκες, στην τρίτη θέση είναι η νοσοκόμα και ακολουθούν η μπαργούμαν, η δασκάλα χορού, η personal trainer, το στέλεχος μάρκετινγκ, η διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων, η φωτογράφος και η διαιτολόγος.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.