Τελικά, τι σημαίνει γυναίκα;

ΓΥΝΑΙΚΑ είναι να αγαπάς να είσαι στοργική, ευαίσθητη, δυναμική, να έχεις την αντίληψη σου οξυμένη. Γυναίκα είναι να αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες, να ζητάς συγνώμη όταν έχεις άδικο… να εκδηλώνεις τα συναισθήματα σου χωρίς φόβο.

Οι σωστές γυναίκες ξέρουν να περιορίζουν τα πάθη τους. Χρησιμοποιούν το μυαλό τους και το γυναικείο τους ταμπεραμέντο να κερδίσουν έναν άντρα.

Μια αληθινή γυναίκα δεν αφήνει ανεξέλεγκτη την πονηριά της αλλά την τιθασεύει. Γυναίκα είναι να δείχνεις σεβασμό στο άλλο σου μισό στην ζωή. Γυναίκα είναι να είσαι διπλωματική όταν χρειάζεται, ευέλικτη, να χρησιμοποιείς την ευφυΐα για  καλό.

Γυναίκα δεν είναι να μειώνεις τους άλλους για να ανέβεις εσύ. Η σωστή γυναίκα δεν χρησιμοποιεί δόλια το μυαλό της για να πετύχει πράγματα. Ακόμα έχει το ταλέντο να κάνει πολλά πράγματα ταυτόχρονα.

Η γυναίκα έχει το ταλέντο να ανεβάσει έναν άντρα πολύ ψηλά… όπως και το αντίστροφο. Έχουμε μεγάλη δύναμη αρκεί να την χρησιμοποιούμε με σωστό τρόπο.

Γυναίκα είναι να δίνεις… να δίνεις απλόχερα… χαρά, ξενοιασιά, να δίνεις νόημα στην ζωή, να την ομορφαίνεις να την κάνεις καλύτερη.

Η αλήθεια είναι ότι αν δεν μεγαλώσεις με το σωστό πρότυπο είναι πιο δύσκολα τα πράγματα αλλά όχι ακατόρθωτα. Θα χρειαστεί πιο πολύ αγώνα και προσπάθεια για να επιτύχεις τους στόχους σου. Η  Γυναίκα είναι αυτή που κάνει τους ανθρώπους που την περιβάλλουν ευτυχισμένους, μοναδικούς, να χαίρονται που υπάρχει στην ζωή τους… αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να είναι και αυτή ευτυχισμένη.

  • «Εάν δεν υπήρχαν οι γυναίκες, όλα τα λεφτά του κόσμου δεν θα είχαν καμία αξία.»
    Αριστοτέλης Ωνάσης
  • Πριν απ΄τα μάτια μου ήσουν φως.

Πριν από το έρωτα ΕΡΩΤΑΣ

Και όταν σε πήρε το φιλί

ΓΥΝΑΙΚΑ

(Ο.Ελυτης-Με την πρώτη σταγόνα της βροχής 1972)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.