Γενοκτονία των Ποντίων: Το άγνωστο ελληνικό ολοκαύτωμα (βίντεο)

Η Εύξεινος Λέσχη Φλώρινας, ο Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών Φλώρινας «Η παράδοση», η Ποντιακή Νεολαία Φλώρινας και ο Φοιτητικός Σύλλογος Δημοτικής Εκπαίδευσης ΠΔΜ διοργάνωσαν μια ενημερωτική και κατατοπιστική ημερίδα, στο μεγάλο αμφιθέατρο της Παιδαγωγικής Σχολής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Καταρτισμένοι ομιλητές έδωσαν στο κοινό όλες τις απαντήσεις, φωτίζοντας όλες τις σκοτεινές πλευρές της Γενοκτονίας των Ποντίων.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου στη Φλώρινα, φιλοξενώντας τις διαλέξεις της Σοφίας Ηλιάδου-Τάχου, του Θεοφάνη Μαλκίδη, του Στυλιανού Ιωαννίδη και της Βιβής Πουγαρίδου.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Νικόλαος Μπαμπάλης (β΄ αντιπρόεδρος του φοιτητικού συλλόγου του τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης), ο Νικόλαος Δούμτσης (αντιδήμαρχος Φλώρινας), η Ελένη Τσακιρίδου (αναπληρώτρια πρύτανης του Πανεπιστημίου), η Αικατερίνη Δημητριάδου (κοσμήτορας της Παιδαγωγικής Σχολής), ο Παύλος Ιωάννου (διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας) και ο Τάσος Αντωνιάδης (πρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης Φλώρινας).

[neaflorina.gr]

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.