Αυτό που συμβαίνει στο Ηνωμένο Βασίλειο δεν είναι απλός ολοκληρωτισμός αλλα ο Οργουελισμός στην πράξη!

Όσοι παρακολουθούν χρόνια το anazitiseis.gr, ίσως να έχουν δει κάποιο άρθρο σχετικά με τα «εγκλήματα σκέψης» που είναι το μεγάλο όραμα του WEF για τον απόλυτο έλεγχο της ανθρωπότητας, καθώς έχει συζητηθεί πολλές φορές στη σφηκοφωλιά της ελίτ.

Αυτό που έλειπε μέχρι σήμερα, ήταν ένα ηγέτης της δύσης που θα το κάνει πράξη, κι αυτός βρέθηκε είναι ο Στάρμερ, ο νέος πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασίλειου, όπου ουσιαστικά οι πολίτες συλλαμβάνονται για «εγκλήματα σκέψης» εκφροντας την γνώμη τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το ειρωνικό είναι πως η δύση που έχει ξεπεράσει τα πιο αυταρχικά κομμουνιστικα καθεστώτα που στο παρελθόν κατηγορούσε για αυτά που κάνει σήμερα με την βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας, είχε πάντα ως δικαιολογία τα θεμελειώδη δημοκρατικά δικαιώματα και κατηγορούσε τους άλλους, όπως και τη Ρωσία για λογοκρισία και ολοκληρωτισμό.

Οι δυτικές ελίτ, κατάφεραν να πάρουν με το μέρος τους ενα μεγάλο κομμάτι της σύγχρονης αριστεράς ή του υποτιθέμενου “προοδευτικού” χώρου, επειδή έδωσε περισσότερα δικαιώματα σε μειοψηφικές ομάδες, όπως τους μετανάστες και τους ΛΟΑΤΚΙ, και τους έριξε στάχτη στα μάτια. Πόσο μάλλον όταν συμπεριέλαβε και την ρητορική τους, περί “λευκής υπεροχής”, ομοφοβίας, ξενοφοβίας κτλ…

Αυτό που έμεινε ήταν να κατηγορήσει όλους τους υπολοιπους ως ακροδεξιούς που ήταν φυσικό να υπάρξουν αντιδράσεις λόγω της αθρόας μετανάστευσης και των ακραίων μέτρων που αγγίζουν ακόμα και τα παιδιά στα σχολεία. (Σχετικό: Πως ο ΠΟΥ εισβάλει στη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση της Ευρώπης και στην σεξουαλικοποίηση παιδιών κάτω των τεσσάρων ετών.)

Στο παρακάτω σχεδιάγραμμα μπορείτε να δείτε πως το σύστημα χρησιμοποιεί τις κλασικές ιδεολογίες για να παγιδεύει τον σύγχρονο άνθρωπο. Οι επιστημονές συμπεριφοράς, έχουν ξεπεράσει προ πολλού τα ιδεολογικά πρότυπα και με αυτό τον τρόπο χειραγωγούν τον μέσο άνθρωπο, που όσο πιο πολιτικοποιημένος είναι, τόσο καλύτερα χειραγωγήσιμος είναι για το σύστημα.

Το Modernity.news συνέκρινε τον τρόπο με τον οποίο η Ρωσία ελέγχει την ελευθερία του λόγου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε σύγκριση με το Ηνωμένο Βασίλειο.

Στη Ρωσία, περίπου 400 άτομα συλλαμβάνονται κάθε χρόνο για μηνύματα στο διαδίκτυο (μη ξεχνάμε πως βρίσκονται και σε εμπολεμη κατάσταση), ενώ ο αριθμός αυτός είναι περίπου 3.300 στο Ηνωμένο Βασίλειο. Με τους νέους νόμους αυτό ενδέχεται να υπερπολλαπλασιαστεί.

Όπως είπαμε και χθες, μια γυναίκα στο Cheshire συνελήφθη επειδή έγραψε στο Twitter «ανακριβείς πληροφορίες» για τον δολοφόνο των τριών κοριτσιών στο Southport. Οι ανακριβείς πληροφορίες αυτής της γυναίκας αφορούσαν αν ο δράστης που ήταν μετανάστης απο τη Ρουάντα – αιτούνταν ή όχι άσυλο! Αυτό ήταν αρκετό για την κυβέρνηση Σταρμερ να κατηγορηθεί για ρητορική μίσους και υποκίνηση ακροδεξιού εξτρεμισμού.

Μια από τις τελευταίες συλλήψεις στο Ηνωμένο Βασίλειο αφορά την ανάρτηση ενός άνδρα που έγραψε «βρώμικα καθάρματα» στο Facebook μαζί με ένα emoji ενός ατόμου και ένα όπλο.

Τώρα θα περάσει τις επόμενες 12 μήνες στη φυλακή.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.