Βίντεο: Δημοσιογράφος αποχώρησε από συνέντευξη – Τα… «γαλλικά» και τα προβλήματα ήχου

Το να ακούτε την ηχώ της φωνής σας κατά τη διάρκεια μιας ραδιοφωνικής εκπομπής δεν είναι καλή στιγμή. Σίγουρα η επιστροφή αποσυντονίζει τους περισσότερους και σίγουρα έχετε ακούσει καλεσμένους και σε τηλεοπτικές εκπομπές να παραπονιούνται για αυτό.

Η ρεπόρτερ Courtney Cronin του ESPN, διέκοψε απότομα μια συνέντευξη κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης της στο ραδιόφωνο του Σικάγο. Η Cronin επρόκειτο να εμφανιστεί στην εκπομπή “Kap & J. Hood Morning Show” του ESPN Chicago την Παρασκευή.

Η Cronin, φαινομενικά ενοχλημένη ενώ μιλούσε και άκουγε έναν απόηχο στη φωνή της, πέταξε τα ενσύρματα ακουστικά της και είπε ξεκάθαρα, «Εντάξει, γ@@@το αυτό» στο μικρόφωνο πριν φύγει εντελώς από τη συνέντευξη.

Ο παρουσιαστής Ντέιβιντ Κάπλαν εμφανίστηκε σαστισμένος, όπως πιθανότατα πολλοί, και το δίδυμο της εκπομπής είπε ότι θα προσπαθήσει να διορθώσει τη σύνδεση και να συνδεθούν εκ νέου μαζί της.

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.