Στέφανος Κασσελάκης: Ο Αλέξης Τσίπρας πρέπει να είναι ενεργός – Ήθελα να συνεργαστούμε αλλά δεν υπήρξε ανταπόκριση

Στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, «Ενώπιος Ενωπίω» βρέθηκε καλεσμένος ο Στέφανος Κασσελάκης, το βράδυ της Πέμπτης, ο οποίος μίλησε για τις σχέσεις του με τον Αλέξη Τσίπρα.

«Η βάση του ΣΥΡΙΖΑ με επέλεξε για να τα αλλάξουμε όλα και ο Αλέξης Τσίπρας κράτησε ουδέτερη στάση. Τώρα βρισκόμαστε σε ένα δύσκολο κενό πολιτικής ηγεσίας για το κόμμα. Καταστατικά είναι ξεκάθαρο ότι όταν υπάρχει άρση εμπιστοσύνης, πάμε σε έκτακτο συνέδριο. Βεβαίως παραμένω πρόεδρος διότι δε νοείται ένα κόμμα να μην έχει διαχειριστική και διοικητική ηγεσία» είπε αρχικά.

«Δεν πρόκειται να κάνω δίκη προθέσεων. Αρνούμαι να πιστέψω ότι πρώην πρωθυπουργός ασχολείται με τέτοια ζητήματα σε αυτό το επίπεδο, στο οποίο έχουμε καταλήξει. Από κει και πέρα να σας πω ότι εάν ο Αλέξης Τσίπρας επιθυμεί να επιστρέψει στην πρώτη γραμμή της πολιτικής το πιο έντιμο πράγμα θα ήταν να κατέβαινε απέναντί μου ως υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Άρα μέχρι εκεί γνωρίζω, αυτά σας καταθέτω», ανέφερε στη συνέχεια.

«Αυτό που μπορώ να σας πω με κάθε ειλικρίνεια είναι ότι μετά την αμφισβήτηση το δέχτηκα το Φεβρουάριο στο συνέδριο έκανα τα πάντα για να μπορέσει αυτή η σχέση να εξομαλυνθεί, πραγματικά. Μου είχε πει μάλιστα τότε ότι ήταν υπερήφανος για το κόμμα. Στους μήνες που ακολούθησαν είχα προσπαθήσει να συνεργαστούμε για δράσεις κι εκδηλώσεις που θα τόνιζαν μάλιστα το κυβερνητικό έργο του Αλέξη το ’15 – ’19 και δεν υπήρχε ανταπόκριση για αυτό», πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

 

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.