ΚΑΜΠΟΥΡΟΓΛΟΥ Ιορδάνης: ”Με πολύ δουλειά αλλάζουμε τη πόλη”

   Στην τελική ευθεία για τις δημοτικές εκλογές στις 8 Οκτωβρίου 2023 και ο Ιορδάνης Καμπούρογλου μίλησε στη ”ΔΥΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ” και τον Γ.Αθανασίου για την απόφασή του, να συστρατευθεί με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα.

   Ο Ιορδάνης Καμπούρογλου, γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, στις 17/05/1991.

   Το 2011 εισήλθε στην αγορά εργασίας και δραστηριοποιήθηκε στο εμπόριο χονδρικής πώλησης.

   Το συγκεκριμένο αντικείμενο, αποτελεί την κύρια δραστηριότητα του μέχρι και σήμερα, διατηρώντας κατάστημα.

   Η ενασχόληση του με τα κοινά ξεκίνησε το 2019, όταν και ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Κωνσταντίνου Ζέρβα, όντας από τα πρώτα μέλη του συνδυασμού, «Ναι στη Θεσσαλονίκη».

   Ο Ιορδάνης Καμπούρογλου είναι αντιπρόεδρος σχολικής επιτροπής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και Πρόεδρος κλειστών γυμναστηρίων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

   Ο Ιορδάνης Καμπούρογλου είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Θεσσαλονίκης με την παράταξη του Δημάρχου Κωνσταντίνου Ζέρβα ”ΝΑΙ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ”

  •  Το πρώτο ερώτημά μου είναι γιατί με τον Ζέρβα; Γιατί να ψηφίσω Ζέρβα;

   Η πόλη τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει πάρα πολύ και έχουν γίνει βήματα μπροστά, σε μια πόλη που προσπαθεί να κερδίσει το μεγάλο στοίχημα τόσο για το παρόν ,όσο και για το μέλλον.

   Η Θεσσαλονίκη έχει κάνει σταθερά και ουσιαστικά βήματα μπροστά σε όλα τα επίπεδα και αυτό χάρη στη δική μας δημοτική Αρχή ,αλλά και προσωπικά του Δημάρχου Κ.Ζέρβα.

   Κλείνει ένας κύκλος από το 2019 όταν οι συμπολίτες μας, μας έδωσαν την δυνατότητα να υλοποιήσουμε το όραμα που είχαμε για μια πόλη,μια Θεσσαλονίκη που μας αξίζει.

    Καταφέραμε να εντάξουμε τη Θεσσαλονίκη στους παγκόσμιους χάρτες χάρη στη συνεχή δουλειά αυτής της Δημοτικής Αρχής.

   Σίγουρο είναι ένα:ότι με την ίδια όρεξη και την πολύ δουλειά, θα συνεχίσουμε την αναπτυξιακή πορεία της πόλης προς όφελος ,των συμπολιτών μας.

  • Ποιός ο λόγος που κατεβαίνεις σε αυτές τις εκλογές με τον κ Ζέρβα;

   Το κοινό όραμα για μια όμορφη και λειτουργική πόλη, τις ίδιες ηθικές αξίες που μοιραζόμαστε από κοινού, την εμπειρία του όλα αυτά τα χρόνια στην τοπική Αυτοδιοίκηση και το αποτελεσματικό έργο που έχει παράξει με συνεχή δουλειά.ήταν οι προφανείς λόγοι να συ στρατευτώ μαζί με τον Κωνσταντίνο Ζέρβα στο ίδιο ψηφοδέλτιο.

   Βέβαια, το σημαντικό είναι ότι δεν εντοπίζει ή αναγνωρίζει μόνο τα προβλήματα, αλλά δίνει λύσεις. Ας μην ξεχνάμε ότι ζήσαμε κρίσεις και αυτή η Δημοτική Αρχή τις διαχειρίστηκε αποτελεσματικά.

  •  Καθαριότητα και συγκοινωνιακό, είναι δύο από τα μεγαλύτερα προβλήματα σήμερα της πόλης.Πώς αντιμετωπίζονται;

    Σε μια πόλη όπως η Θεσσαλονίκη είναι βέβαιο ότι υπάρχουν μικρά και μεγάλα προβλήματα που χρήζουν άμεσης και αποτελεσματικής αντιμετώπισης.

    Αλλά, μιας και μου θέσατε αυτά τα δύο προβλήματα μπορώ να σας πω ότι στο μεν πρώτο πρέπει να ενταθούν οι προσπάθειές μας για την βελτίωση της καθαριότητας.Ο ίδιος ο κ Ζέρβας δήλωσε ότι το 2024 για την καθαριότητα θα είναι έτος ορόσημο.

   Θα επεκταθεί το δίκτυο υπόγειων κάδων σε όλη την πόλη και παραλάβουμε 100 επιπλέον οχήματα που θα δώσουν άμεσες λύσεις, τόσο στην καθημερινότητα όλων μας, όσο και στην εικόνα της πόλης.

    Ως αναφορά το συγκοινωνιακό, ένας συνδυασμός καλής αστυνόμευσης των δρόμων με τη συνδρομή της τροχαίας,την έναρξη των δρομολογίων του Μετρό, την βελτίωση του ΟΑΣΘ και ένα εκτεταμένο δίκτυο ποδηλατοδρόμων, είναι σίγουρο ότι θα συμβάλουν στην καθημερινότητα των συμπολιτών μας.

  •  Κύριε Καμπούρογλου, ως Αντιπρόεδρος σχολικής επιτροπής και Πρόεδρος κλειστών γυμναστηρίων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης ποιός είναι ο στόχος σας;

   Η διάθεσή μου για συμμετοχή και προσφορά, συνάντησε την προσπάθεια του Ζέρβα να αλλάξει την πόλη και να φέρει στο προσκήνιο, τα ζητήματα της καθημερινότητας.

    Ο αθλητισμός ήταν και παραμένει μία από τις μεγάλες μου «αγάπες», με το ποδόσφαιρο να καλύπτει τα παιδικά και εφηβικά μου χρόνια.

   Με αίσθημα ευθύνης, πολλή όρεξη για δουλειά και όραμα, υπηρετώ τη θέση του αντιπροέδρου, στο διοικητικό συμβούλιο επιτροπής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενώ βρίσκομαι και στο επιτελείο του διοικητικού συμβουλίου νεολαίας, εθελοντισμού και αθλητισμού.

   Καταφέραμε με πολύ κόπο να βρούμε γυμναστήρια και ώρες για να καλύψουμε τις ανάγκες όλων των ερασιτεχνικών ομάδων της πόλης μας και πιστεύω ότι από την έναρξη της φετινής σεζόν και έως τέλους της επόμενης χρονιάς έχουμε δώσει λύσεις σε όλα τα προβλήματα που υπήρχαν…

  • Κλείνοντας αυτή τη συνέντευξη θα ήθελα να σας ρωτήσω ποιό είναι το όραμά σας για τη Θεσσαλονίκη;

   Πρώτα από όλα θα πρέπει να αφήσουμε πίσω τη μιζέρια και την γκρίνια και όλοι μαζί να δουλέψουμε για να προχωρήσουμε την πόλη μας μπροστά.

   Πρέπει να έχουμε μια πόλη σύγχρονη, εξωστρεφής, φιλική προς τον πολίτη και δίπλα στους δημότες μας που έχουν προβλήματα μέσω της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου.

   Πρόοδος και ανάπτυξη, είναι νομίζω οι λέξεις κλειδιά και εμείς ως νεότεροι πρέπει να κάνουμε πραγματικότητα το σύνθημά μου:

”Με νιάτα και ορμή για μια όμορφη Πόλη”

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.