ΣΕ ΕΙΔΑ ΣΤΗ Βιέννη!

Ρίο Πάτρας ⇒ Είσαι σερβιτόρα στο «Distinto». Το Σάββατο φορούσες το πιο σέξι κραγιόν του σύμπαντος. Είσαι και σέξι, και κούκλα, και ευγενική. Θα ξαναέρθω σύντομα.

Νέα Φιλαδέλφεια ⇒ Αγόραζες στολίδια χριστουγεννιάτικα, φαντάζομαι πόσο ωραίο το έφτιαξες το σπίτι σου. Θα με καλέσεις να πιούμε γκλούβαϊν; Ξέρεις τι σου λέω, έτσι δεν είναι;

Αεροδρόμιο Βιέννης ⇒ Ήσουν με μια φίλη σου. Σας άκουσα να μιλάτε ελληνικά και πλησίασα. Η αλήθεια είναι πως άκουσα όλη την κουβέντα σας, δεν έχασα λέξη! Είστε και οι δυο κουκλάρες. Τι να μας πουν οι Αυστριακές μπροστά στις Χαλκιδικιώτισσες!

Γράψε για το ΣΕ ΕΙΔΑ (μέχρι 20 λέξεις) και στείλε το με SMS:​ AVSE κενό ΜΗΝΥΜΑ στο 19619, mediatel 0,31€/sms (με Φ.Π.Α και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ Φ.Π.Α), Γραμμή παραπόνων: 2142148020

Με κάθε συμμετοχή αποκτάτε έκπτωση 10% στα βιβλία της ATHENS VOICE Books.

Εσείς είστε σίγουροι πως δεν υπάρχει κάποιος που θέλει να σας πει κάτι; Ακούστε τις αγγελίες που έκαναν τους Αθηναίους να κοιτάζονται στα μάτια κάθε μέρα στο Athens Voice Radio 102.5.

Πηγή: https://www.athensvoice.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.