Εμπόλεμη ζώνη η Θεσσαλονίκη – Εκτεταμένα επεισόδια και βίαιες συγκρούσεις – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Σε εμπόλεμη ζώνη έχει μετατραπεί από νωρίς το απόγευμα ο χώρος περιμετρικά του δημαρχείου Θεσσαλονίκης,σημείο όπου βρίσκονταν διαδηλωτές του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία.

Την ίδια ώρα έχουν ξεσπάσει εστίες φωτιάς εντός του πάρκου Ξαρχάκου, ενώ οι μάχες γίνονται σώμα με σώμα μεταξύ των ΜΑΤ και διαδηλωτών. Οι αστυνομικοί κάνουν συνεχή χρήση χημικών σε μια προσπάθεια να απομακρύνουν τους συγκεντρωμένους.

Συμμετέχοντες στη διαδήλωση έβαλαν νωρίτερα φωτιά σε κάδους, πέταξαν αντικείμενα εναντίον των ΜΑΤ, ενώ φώναζαν και συνθήματα κατά της κυβέρνησης.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στην παραλιακή λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου διακόπηκε και κατά διαστήματα ομάδες διαδηλωτών επιτίθενται εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων. Η ατμόσφαιρα στην περιοχή του κέντρου της πόλης παραμένει αποπνικτική, ενώ, μέχρι στιγμής, δεν έγινε γνωστό εάν έγιναν συλλήψεις ή προσαγωγές από την αστυνομία.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.