AYTO EINAI TO ΦΟΝΙΚΟ ΟΠΛΟ με το οποίο ενίσχυσε ο Π.Καμμένος την Ελλάδα

Οταν άλλοι δεν σηκώνονταν από το κρεβάτι τους το πρωί για να πάνε στο Υπουργείο άν δεν έπεφτε μίζα, ο Πάνος Καμμένο κατάφερε να ενισχύσει την Εθνική Αμυνα της Ελλάδας με ελάχιστο κόστος, με διάφανη διακρατική συμφωνία.

Κατάλαβες γιατί έχει πέσει πάνω του όλο το σύστημα της διαπλοκής;

Κατάλαβες γιατί Ελληνες πολιτικοί και δημοσιογραφοί, αναπαράγουν την προπαγάνδα του Ερντογαν ότι “ο Πάνος Καμμένος είναι επικίνδυνος και προκλητικός;”

Γιατί είναι επικίνδυνος για την Τουρκία και προκλητικός για την τρόικα εσωτερικού που καταχρέωσε την χώρα με τα αμαρτωλά που εξοπλιστικά που πλήρωσαν οι Ελληνες με φτωχοποίηση, πείνα και αυτοκτονίας για να σου λένε “μαζί τα φάγαμε”

Εβδομήντα αναγνωριστικά ελικόπτερα τύπου OH-58D Kiowa Warrior παρέλαβε και επίσημα τη Δευτέρα η αεροπορία στρατού σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού στο Στεφανοβίκειο της Μαγνησίας.

Και όλα αυτά χάρη στην επιμονή και τις προσπάθειες του Πάνου Καμμένου σαν υπουργού Εθνικής Άμυνας, γεγονός που αναγνώρισε και ο σημερινός υπουργός κύριος Αποστολακης ο οποίος αναφέρθηκε δημόσια στις προσπάθειες του Πάνου Καμμένου κατά την τελετή παραλαβής των ελικοπτέρων.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΕ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.