Τουριστική «έκρηξη» τον Αύγουστο!

Έρχονται 10 εκατ. τουρίστες μέχρι τον Σεπτέμβριο

Ανοδικά συνεχίζει ο Τουρισμός και οι αεροπορικές εταιρείες υπολογίζεται ότι έχουν δεσμεύσει περίπου 3,7 εκατ. θέσεις τον Ιούλιο, 3,7 εκατ. τον Αύγουστο και άλλες 3,2 εκατ. θέσεις τον Σεπτέμβριο για να καλύψουν την εξαιρετικά αυξημένη ζήτηση από το εξωτερικό.

Τα στοιχεία της Εθνικής Αρχής Συντονισμού Πτήσεων δείχνουν ότι τα αεροδρόμια με τη μεγαλύτερη κίνηση τους επόμενους μήνες θα είναι το Ηράκλειο, η Ρόδος, η Κως, η Κέρκυρα, η Ζάκυνθος και τα Χανιά, ενώ βασικές αγορές παραμένουν και φέτος το καλοκαίρι η Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Πολωνία και η Ιταλία.

Το στατιστικό δελτίο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, δείχνει ότι τον μήνα που διανύουμε αναμένεται  αύξηση των αεροπορικών θέσεων κατά 12,9%, ποσοστό που μεταφράζεται σε 422 χιλ. θέσεις. Από τη Γερμανία περιμένουμε αύξηση των αεροπορικών θέσεων κατά 113 χιλ. θέσεις. Η μεγαλύτερη ποσοστιαία αύξηση παρατηρείται από την Πολωνία (+44,4%) και ακολουθούν η Τσεχία (+29,8%) και  η Ολλανδία (+19,1%). Η Αγγλία έχει άνοδο για τον Ιούλιο 7,7%

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.