Το τέχνασμα της πρότασης μομφης από την ΝΔ

η εικόνα προφίλ σας Γεώργιος Αθανασίου

Να ξεκινήσω πρώτα για την μομφή που προκάλεσε ο Μητσοτάκης ότι πρόκειται για εσωτερική κατανάλωση με προφανή λόγο να ενώσει το κόμμα της ΝΔ και να διχάσει τον λαό.Φτάνει μια ματιά να ρίξει κανείς στο κείμενο μομφής για να καταλάβει περί τίνος προκειται!!!
Τώρα στην καραμέλα ρίξε Καμμένε την κυβέρνηση,ας σχολιάσω πρώτα την στάση των κομμάτων που είναι νε μεν αλλά με το σχέδιο,αλλά να πέσει η κυβέρνηση.Πόσο δλδ μυαλό πρέπει να διαθέτει κανείς για να καταλάβει τι θέλουν να στήσουν;
Αντε και έπεσε η κυβέρνηση μετά τι;Εχει κάποια πρόταση η ΝΔ;Δευτερη μέρα σήμερα στη βουλή και δεν εχουν πει κουβέντα για ποιο είναι το σχέδιό τους για το σκοπιανό.Υποτιθεται θα ζητήσουν ψήφο του λαού!!!Τι θα του πούνε;
Δεν υπάρχει δίλλημμα για αυτό,με νύχια και με δόντια θέλουν να προκαλέσουν εκλογές στην κρίσιμη περίοδο του τουρισμού,αλλά και στο μεγάλο στοίχημα που είναι η έξοδος απο τα μνημόνια και επιτέλους η χώρα να βγεί στο ξέφωτο.
Θέλουν να πέσει η κυβέρνηση για να κουκουλώσουν άπαξ την λεαλησία που έκαναν τα προηγούμενα χρόνια.
Για αυτό στοχευουν με αθλιότητες τον Π.Καμμένο.
Δεν θα τους ακολουθήσουμε σε αυτόν τον κατήφορο.
Δεν παίζουμε λοιπόν με την Πατρίδα μας…
Αυτό σημαίνει οτι αποτελούμε το αναγκαίο καλό με Πατριωτική Ευθύνη.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.