Όσο σφίγγει ο κλοιός της δικαιοσύνης για τους καταχραστές του Δημοσίου, τόσο θα ζητούν πραξικοπήματα και πολιτειακή ανωμαλία.

Βάζουν ακόμα και την Μακεδονία μπροστά οι πατριδοκάπηλοι εγκληματίες για να γλιτώσουν.

Τα γεγονότα είναι πλέον ξεκάθαρα. Πριν την σημερινή δήλωσή Μπαρμπαρούση είχαν προηγηθεί άλλες δηλώσεις που συνιστούσαν ευθεία πρόκληση η προτροπή για παραβίαση της συνταγματικής τάξης και του πολιτεύματος.  Από πολιτικό – συνηγορούν καταχραστών δημοσίου χρήματος, αλλά και γνωστού συγκροτήματος. Από δημοσιογράφους γνωστου συγκροτήματος.  Δολοφονική επίθεση κατά αστυνομικών από εγκάθετους που συνδέονται με το γνωστό συγκρότημα. Πρωτοφανείς επιθέσεις με ψεύδη και συκοφαντίες κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας, που προβάλλονται χωρίς αντίλογο από το γνωστό συγκρότημα.

Δικηγόροι μεγαλοαπατεώνων με πολύ βρώμικο ρόλο διατείνονται ότι κρατούν βουλευτές στο τσεπάκι τους προκειμένου να οδηγήσουν σε πτώση την κυβέρνηση. Υπόδικοι επιχειρηματίες μέσα από τα μπουζούκια καλούν σε πτώση της κυβέρνησης.

Μόνο τυφλοί πλέον δεν βλέπουν που οδηγείται η κατάσταση και τα γεγονότα. Η εγκληματική οργάνωση που έχει ληστέψει την Ελλάδα τώρα που βλέπει τον κλοιό της δικαιοσύνης να σφίγγει, χρησιμοποιεί μία συμφωνία η οποία δεν πρόκειται να κυρωθεί ποτέ από την ελληνική Βουλή, και σημειώστε αυτό που λέμε, ποτέ η συμφωνία δεν θα κυρωθεί από την ελληνική Βουλή, για να δημιουργήσει κλίμα ανωμαλίας, ώστε να γλιτώσει την τιμωρία. Όσες προβοκάτςιες και να στήσουν όσο και αν γαβγίζουν τα πληρωμένα τους φερέφωνα στα μέσα που ελέγχουν, δεν θα γλιτώσουν την τιμωρία.  Και το ότι χρησιμοποιούν το όνομα της Μακεδονίας μας ως φερετζέ για την εγκληματική τους δραστηριότητα, απλά θα είναι άλλο ένα κομμάτι στο κατηγορητήριο που θα τους συνοδεύσει στα βάθη της ιστορίας

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.