Οδηγούν τον Μητσοτακη σε λάθος αποφάσεις για να τον καθαιρέσουν!

Του την είχαν στημένη απο την αρχή. Ήταν η χρήσιμη μαριονέτα που έψαχναν.

Τον βοήθησαν να γίνει αρχηγός παραβιάζοντας τους κανόνες και με πλάγιους τρόπους για να τον κρατούν στο χερι και τωρα αποφάσισαν πως ήρθε η ωρα να κλείσει η «παρένθεση Κυριακου» στην ηγεσία της ΝΔ.

Η περίφημη προταση μομφής κατα της κυβέρνησης αυτή τη στιγμή ειναι τρομερά λάθος κίνηση απο την πλευρά της ΝΔ. Οποιοι έπεισαν τον πρόεδρο της ΝΔ να το κανει δεν θέλουν το καλό του. Η προταση μομφής θα είχε νόημα αν γινόταν οταν ερχόταν η συμφωνία για ψηφιση στη βουλη. Τωρα απλώς θα συζητηθεί, θα απορριφθεί και για έξι μήνες δεν θα μπορει να κατατεθεί άλλη και η κυβερνηση θα μπορει να πορευτεί ήσυχη ενώ στη ΝΔ θα επικρατήσει χαμός απο το αρνητικό αποτέλεσμα.

Αν κατέθεταν την προταση μομφής οταν έρθει η συμφωνία θα έφεραν σε δύσκολη θέση όσους απο το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι θέλουν να ψηφίσουν τη συμφωνία και συνεπως θα δημιουργούσαν πραγματικό πρόβλημα στην κυβερνηση. Τωρα ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι θα ψηφίσουν την προταση μομφής αλλα επειδή η κυβερνηση εχει την πλειοψηφία δεν θα περασει η προταση και σε λίγο καιρο που θα έρθει η συμφωνία ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι θα μπορούν να ψηφίσουν τη συμφωνία και ούτε γατα ούτε ζημιά.

Επισης θα μπορούν να ψηφίσουν τη συμφωνία και όσοι απο τη ΝΔ θελήσουν……… γιατί υπάρχει ομάδα βουλευτων που επιθυμεί να ψηφίσει η ΝΔ τη συμφωνία.

Ποιος χάνει λοιπόν απο όλη την ιστορία; Ο Μητσοτακης με την λάθος κίνηση του στην λάθος στιγμή. Μέχρι να ακούσει να του λένε Κυριακο Άντε Γεια.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.