Σύζυγος Τζορτζ Μπάλντοκ: «Ο κόσμος μου δεν θα είναι ποτέ ο ίδιος»

Η τραγική είδηση του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ το βράδυ της Τετάρτης βύθισε σε θλίψη όχι μόνο τον ελληνικό αθλητισμό, αλλά και ένα ευρύτερο κοινό.

Ο 31χρονος αθλητής, που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή, αφήνει πίσω του την οικογένειά του και την αγαπημένη του σύζυγο, Άναμπελ Ντίναμ, η οποία επέλεξε να αποχαιρετήσει τον σύντροφό της με έναν ιδιαίτερα συγκινητικό τρόπο.

Μέσω μιας ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Άναμπελ εξέφρασε τον πόνο και την αγάπη της, γράφοντας ένα μήνυμα που αγγίζει καρδιές.

Αναλυτικά, το μήνυμά της:

«Ο Τζορτζ, ο έρωτας της ζωής μου, η αδελφή ψυχή μου. Ο τέλειος μπαμπάς για το όμορφο αγόρι μας. Με συμπλήρωσες. Ήσουν ο κόσμος μου και ξέρω ότι ήμασταν ο δικός σου.

Είσαι εδώ μαζί μου στο χαμόγελο του Μπρόντι, στα γέλια του και στην υπέροχη προσωπικότητα του. Ο κόσμος μου δεν θα είναι ποτέ ο ίδιος, αλλά θα βρω τρόπο για τον Μπρόντι. Το υπόσχομαι. Σ’ αγαπώ για πάντα G. Η Neen σου. Χ».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.