Αυτός είναι ο ψηλότερος μπασκετμπολίστας του πλανήτη

Ο Bob Wegner βλέπει τον κόσμο από ύψος 234 εκατοστών και είναι επαγγελματίας μπασκετμπολίστας. Όμως δεν αγωνίζεται στον «μαγικό κόσμο» του NBA, αλλα στους Lake Michigan Admirals, ομάδα που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Premier Basketball League των ΗΠΑ.

Ο Αμερικανός γίγαντας είναι 25 ετών (γεννήθηκε στις 31 Ιουλίου 1993), «καρφώνει» την μπάλα με χαρακτηριστική ευκολία και μπορεί εάν τεντώσει το χέρι του να ξεπεράσει το ύψος που βρίσκεται το καλάθι στην μπασκέτα!

AdTech Ad

Το 2017 εντάχθηκε στους Rochester Razorshark και μάλιστα το ντεμπούτο του είχε γίνει είδηση στα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Η εκπληκτική ανάπτυξή του είχε αρχίσει να φαίνεται από τα 13 χρόνια του, όταν μετρήθηκε να έχει ύψος 1 μέτρο και 98 εκατοστά!Ο Wegner έχει έλθει σ΄ επαφή με τους υπεύθυνους του Guinness Book, προκειμένου να επισημοποιηθεί το ρεκόρ του ως ο υψηλότερος επαγγελματίας μπασκετμπολίστας του πλανήτη.

Παρά το γεγονός ότι δείχνει απολύτως ικανοποιημένος με την ζωή και την καριέρα του, ο Wegner, έχει στόχο να αγωνισθεί μία ημέρα στα παρκέ του ΝΒΑ…

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.