Στο δρόμο για το φεγγάρι- Τι “φέρνει” η πανσέληνος του Μαΐου

Η πανσέληνος του Μαΐου πραγματοποιείται το απόγευμα της 29/5/2018 (ώρα Ελλάδος 17:21) στην 8η μοίρα του Τοξότη.

Πρόκειται για ένα φεγγάρι γεμάτο… «τέχνη» , έρωτα, ρομαντισμό.

Ας δούμε όμως, ένα ένα τα σημεία αυτής της πανσελήνου.

Ένα φεγγάρι στον Τοξότη εγείρει σε γενικό πλαίσιο ζητήματα που σχετίζονται με την ανώτερη παιδεία, το νόμο και τα νομικά σκάνδαλα ή τα σκάνδαλα που συνδέονται με τον Τύπο, τα μακρινά ταξίδια και τα αεροπλάνα, τη φιλοσοφία, τη θρησκεία και το φανατισμό, τα ΜΜΕ, τις εκδόσεις, αλλά και τις πολυεθνικές εταιρίες. Παράλληλα, μια πανσέληνος στο ζώδιο του Δία θα μπορούσε να γεννήσει σε αρκετούς τη διάθεση της…απόδρασης, της φυγής, του ταξιδιού σε άλλες πολιτείες, του κυνηγίου μεγάλων προσδοκιών κι ονείρων ζωής( επεκτατικές κινήσεις επαγγελματικής φύσεως ή ακόμα και τεκνοποίηση). Δεν αποκλείεται ακόμη να φέρει στην επιφάνεια τυχοδιωκτικές προθέσεις και κινήσεις.

Αν το αναλύσουμε πιο συγκεκριμένα, το εν λόγω φεγγάρι ευνοεί τον έρωτα, το ρομαντισμό, ακόμη και συναισθήματα που ενδεχομένως θα εκφραστούν με πλατωνικό τρόπο – κι εκεί ίσως θα παραμείνουν. Σε άλλη περίπτωση, θα μπορούσαμε να συζητήσουμε για καλλιτεχνικές εμπνεύσεις, αλλά και για μια τάση ανάπτυξης ερωτικών συναισθημάτων, τα οποία όμως εμπεριέχουν την αίσθηση της αβεβαιότητας και δεν αποκλείεται να καταλήξουν εν τοις πράγμασιν απογοητευτικά στο αποτέλεσμά τους άμεσα ή στο απώτερο μέλλον.  Διάθεση επιχειρηματικών επενδύσεων με «έμπνευση» είναι μια άλλη δυναμική που μπορώ να αναφέρω εδώ, ωστόσο θα προτείνω μεγίστη προσοχή ως προς την αποφυγή επιπόλαιων και βιαστικών κινήσεων.

Η πανσέληνος στον Τοξότη δείχνει ευεργετική κυρίως για όσους έχουν γεννηθεί στα ζώδια του Κριού, του Ζυγού, του Λέοντα και του Υδροχόου και συγκεκριμένα πολύ κοντά στις 29/3, 1/10, 31/7, 28/1. Η κορύφωση ή ολοκλήρωση στα θέματα των εκπροσώπων του ζωδιακού αυτής της παραγράφου συνεπάγεται μια θετική, ελπιδοφόρα εξέλιξη που θα μπορούσε να συνίσταται στα εξής: Κριοί έχετε τη δυνατότητα να ταξιδέψετε, να προχωρήσετε επιτυχώς ένα ακαδημαϊκό ή επαγγελματικό σχέδιο, να κλείσετε μια μεγάλη συμφωνία (εδώ ή στο εξωτερικό), να λάβετε ικανοποίηση από την εξέλιξη ενός νομικού ζητήματος ή ακόμα και να έχετε ευχάριστα νέα σχετικά με την τεκνοποίηση! Ζυγοί μπορείτε να διαπραγματευτείτε εποικοδομητικά, να κάνετε επιτυχείς εμπορικές συναλλαγές, να εκδράμετε ή να λάβετε χαρά μέσ’ από μια συνάντηση / σύμπτωση ή να ευχαριστηθείτε με εξελίξεις που αφορούν το μεταφορικό μέσον ή τον περίγυρό σας (αδέλφια / ξαδέλφια/ γείτονες κλπ.). Παράλληλα, δεν αποκλείεται να πάρετε μια εύστοχη απόφαση. Λέοντες, έχετε κάθε λόγο να ποντάρετε στην τύχη, στον έρωτα, αλλά να αναμένετε και χαρμόσυνες εξελίξεις όσον αφορά στα παιδιά ή στην τέχνη ή στην επιχείρησή σας. Σε κάθε περίπτωση, οι έννοιες της ανανέωσης και της αναψυχής βαθμολογούνται με… άριστα για εσάς! Τέλος, οι Υδροχόοι, ας έχετε τα μάτια ανοιχτά στην «ευκαιρία», τόσο σε επαγγελματικά, όσο και σε προσωπικής φύσεως ζητήματα, καθώς μια γνωριμία «κλειδί» μπορεί ν’ αλλάξει τον ρουν των εξελίξεων για εσάς φέρνοντας επίλυση σ’ ένα θέμα που σας απασχολεί ή δίνοντας στη ζωή σας την τόνωση που χρειάζεται με μια πρόταση εργασίας ή με μια ενδιαφέρουσα συναισθηματική πρόκληση. Οι φίλοι, αλλά και οι στόχοι σας είναι έννοιες που πρέπει να έχετε μόνιμα κατά νου, καθώς η πανσέληνος  ίσως κάτι σηματοδοτεί ως προς αυτές τις έννοιες.

Δίδυμοι της 29/5, Παρθένοι της 31/8, Τοξότες της 30/11, αλλά και Ιχθύες της 27/2, καθώς επίσης Κριοί της 13/4, Καρκίνοι της 15/7, Ζυγοί της 16/10 και Αιγόκεροι της 13/1 αποτελείτε το δεύτερο κατά σειρά γκρουπ για την ερμηνεία αυτού του φεγγαριού. Για όλους εσάς η πανσέληνος της 29/5 συμβολίζει πιο έντονες, ίσως, εξελίξεις δίνοντάς σας την ευκαιρία να γευθείτε τον έρωτα ή αν μη τι άλλο να θυμηθείτε την έννοια του ρομαντισμού ή της δημιουργικότητας. Κατά περίπτωση, ανάλογα με το προσωπικό σας ωροσκόπιο, αυτό το φεγγάρι θα μπορούσε να επιφέρει ψυχοσυναισθηματική φόρτιση ή ακόμα και συναισθήματα απογοήτευσης μπροστά σε μια επιθυμία σας που ενδεχομένως πολύ δύσκολα μπορεί να πραγματοποιηθεί. Ωστόσο, ο κανόνας – πλην εξαιρέσεων βάσει προσωπικών συντεταγμένων εντός προσωπικού αστρολογικού χάρτη – παραμένει ο εξής: πρόκειται για ένα φεγγάρι που δείχνει θετικές προδιαγραφές ανανέωσης. Για τους Κριούς αυτής της παραγράφου θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για εξελίξεις που κάτι αλλάζουν στο χώρο του έρωτα ή των οικονομικών, για τους Καρκίνους θα λέγαμε πως εκκολάπτονται εξελίξεις που σχετίζονται με την τύχη, τις επιχειρήσεις, τον έρωτα ή τα παιδιά, για τους Ζυγούς μάλλον έχουμε θέματα οικονομικών που συνιστούν ευκαιρία ανάκτησης του συναισθήματος ασφάλειας και σταθερότητας ή διάθεση σπατάλης και καλοπέρασης, για τους Αιγόκερους προώθηση στόχων εν μέσω γνωριμιών, συμπτώσεων ή προτάσεων που προκύπτουν, για τους Διδύμους εξελίξεις σε μια προσωπική σχέση ή στο γάμο ή σε μια συνεργασία ή σε μια νομική αντιδικία, για τους Παρθένους προώθηση αλλαγών που σχετίζονται με το σπίτι / το χώρο / το ακίνητο / την επαγγελματική έδρα / την οικογένεια, για τους Τοξότες εισαγωγή σε μια φάση ανανέωσης σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο με χαρά και διάθεση δημιουργίας / απελευθέρωσης / πραγμάτωσης ονείρων και για τους Ιχθύς μια νέα εποχή σ’ επίπεδο καριέρας / οικογένειας / πορείας γενικότερα.

Τελευταίους θα αναφέρω τους Ταύρους και τους Σκορπιούς που δεν έχουν καταγραφεί ως περιπτώσεις παραπάνω. Ταύροι– είτε από ζώδιο είτε από ωροσκόπο – θα μπορούσατε να αναμένετε μια εξέλιξη σχετικά με τα κοινά οικονομικά – έσοδα του συντρόφου / κληρονομιές / έσοδα από τρίτες πηγές, πχ. συντάξεις ή εφ’ άπαξ-  είτε να νιώσετε πως μπαίνετε σε μια φάση όπου γεννιέται μέσα σας και πάλι η ανάγκη έντονων, παθιασμένων συναισθημάτων. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να προχωρήσετε με μια ρύθμιση χρεών ή να ξεκαθαρίσετε μια οικονομική υπόθεση γενικότερα. Σκορπιοί – είτε από ζώδιο είτε από ωροσκόπο – θα μπορούσατε να αναμένετε μια εξέλιξη που σχετίζεται με το εισόδημά σας από την εργασία είτε να μπαίνετε σε μια φάση αμφισβήτησης των μέχρι τώρα αξιών και προτεραιοτήτων σας αναζητώντας και πάλι τη «χαμένη» αίσθηση της απόλαυσης της ζωής.

Υπενθυμίζω εδώ πως τα κείμενα που απευθύνονται σε ευρύ κοινό αποκλείεται λογικώς να έχουν ισοδύναμη δυναμική ευστοχίας που μπορεί να δώσει η ανάλυση επί προσωπικού ωροσκοπίου, καθώς το προσωπικό ωροσκόπιο αποτελείται από σωρεία πλανητών και σημείων που καθορίζονται από την ακριβή ημερομηνία, χρονολογία, ώρα και τον τόπο της γεννήσεως, μια μίξη που συνιστά προσωπικό αποτύπωμα και επί της οποίας μπορεί ο ειδικός να εργασθεί μεθοδικά για να εξάγει σαφή συμπεράσματα με ασφάλεια. Στο γενικό κείμενο συζητώ για ένα μόνο στοιχείο από τα πολλά που εξετάζονται στην επί προσωπικού μελέτη, καθώς πρέπει να καλύψω πολλούς ανθρώπους επάνω ακριβώς στο κοινό στοιχείο που υπάρχει στους αστρολογικούς χάρτες κι αυτό δεν μπορεί να είναι άλλο από τον «Ήλιο» (δηλαδή το ζώδιο) στο ωροσκόπιο.

Υπενθυμίζω, επίσης, ότι όπου αναφέρομαι στα κείμενά μου σε συγκεκριμένες ημερομηνίες γεννήσεως, θα πρέπει να υπολογίζετε πως ό,τι γράφω έχει ισχύ και για μία ημέρα +/- από την ημερομηνία που γράφω.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο info@denisediamanti.gr ή αποστείλατε μήνυμα στη φόρμα επικοινωνίας του site ή επικοινωνήστε μέσω του live chat μαζί μου, εδώ, στο νέο μας ιστότοπο denisediamanti.gr!

Καλή συνέχεια σε όλες κι όλους!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.