Το Πακιστάν απειλεί με πυρηνικό χτύπημα την Αρμενία! Έπεται η Ελλάδα;

Τουρκία, Πακιστάν και Αζερμπαϊτζάν δεν είναι απειλή μόνο για την Αρμενία για την Ελλάδα, αλλά για ολόκληρη την ανθρωπότητα. Εάν η ανθρωπότητα δεν αντιδράσει τώρα, θα βρει μπροστά της ένα νέο, αδίστακτο άξονα. Με νέο Χίτλερ, τον Ερντογάν.

Ο Πακιστανός Πρόεδρος Imran Khan δήλωσε θέλοντας να εκφράσει την στήριξη του σε Τουρκία και Αζερμπαϊτζάν:

«Είμαστε με τον αδελφό του Αζερμπαϊτζάν με όλα τα όπλα, τον στρατιωτικό εξοπλισμό και το ανθρώπινο δυναμικό μας. Μπορούμε να βγάλουμε την Αρμενία από τον χάρτη, όχι μόνο από το Καραμπάχ. ” Η δήλωση του μεταδόθηκε με φόντο πυρηνικό πύραυλο. Από αυτούς που διαθέτει το Πακιστάν.

9AB8F4AB 843A 4405 AB88 4DAAB25A2E59
Οι δυνάμεις του σκότους

Η δήλωση του έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από όλους τους τούρκους και τουρκόφιλους λογαριασμούς. Συνοδεύεται μάλιστα με έναν πυρηνικό πύραυλο, διότι το Πακιστάν είναι πυρηνική δύναμη.
Επιβεβαιώνεται αυτό που γράφαμε πριν από λίγες ημέρες, ότι η Τουρκία, το Πακιστάν και το Αζερμπαϊτζάν συνιστούν απειλή για ολόκληρη την ανθρωπότητα και όχι μόνο την Αρμενία, την Ελλάδα ή την Ινδία. Είναι μία πύλη που αν δεν παρέμβει τώρα η πολιτισμένη Δύση, θα την βρει μπροστά της όπως ακριβώς έγινε με τον Χίτλερ.

Πηγή

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.