Νέο ανθελληνικό, βρετανικό δημοσίευμα για «Διαφιλονικούμενα ύδατα»

Νέα βρετανική αθλιότητα. Και φυσικά δεν ξεχνούν να ξεπλύνουν και την τουρκική εισβολή στην Κύπρο! Οι Βρετανοί για ακόμα μια φορά χαρακτηρίζουν διαφιλονικούμενα τα χωρικά μας ύδατα, περνώντας ανοιχτά το μέρος των Τούρκων.

Νωρίτερα το Reuters έκανε λόγο για «βόρεια Κύπρο». Η κυβέρνηση ακόμα και τώρα που γράφουμε αυτές τις γραμμές δεν έχει αντιδράσει. Αποδεικνύοντας ότι ο μηχανισμός προπαγάνδας της απευθύνεται μόνο για τους ιθαγενείς, για τους ντόπιους κουτόφραγκους, ενώ για τους πραγματικούς, αυτούς του εξωτερικού δεν τολμούν να αρθρώσουν λέξη!

060D73F1 290F 4751 926C 4182E419ED45
Το ανθελληνικό δημοσίευμα των times

Φανταστείτε η κυβέρνηση την έκανε τιμήσει προσπάθεια στο εξωτερικό από ότι κάνει για να εξαπατήσει τους έλληνες στο εσωτερικό. Τα μισά λεφτά να μοίραζε για δημόσιες σχέσεις της Ελλάδας στο εξωτερικό από αυτά που έδωσε στην λίστα Πέτσα, η Ελλάδα θα είχε τελείως διαφορετική αντιμετώπιση.
Πριν από λίγο χτύπησαν και οι Τάιμς, με ένα ελεεινό άρθρο στο οποίο ενώ διευκρινίζουν πως η Τουρκία στέλνει το ερευνητικό σκάφος νότια του Καστελόριζου, χαρακτηρίζει την συγκεκριμένη περιοχή διαφιλονικούμενη, κάνοντας μάλιστα λόγο για φιλονικία μεταξύ Τουρκίας, Ελλάδας και Κύπρου!

Φυσικά αναφερόμενο στην Κύπρο το βρετανικό site ξεπλένει τις προκλήσεις του Barbaros, οι οποίες σαφέστατα γίνονται εντός της κυπριακής κυριαρχίας! Γεγονός που έχουν αναγνωρίσει άπαντες, πλην όπως φαίνεται των Βρετανών. Τους λόγους για τους οποίους οι Βρετανοί τηρούν αυτή την ύπουλη και ανθελληνική στάση, τους εξηγήσαμε νωρίτερα εδώ:

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.