Τραμπ: Προεκλογική ομιλία από τον εξώστη του Λευκού Οίκου – ΒΙΝΤΕΟ

Αψηφώντας το ρίσκο για τη δημόσια υγεία, ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ πραγματοποίησε προεκλογική ομιλία από τον εξώστη του Λευκού Οίκου χρησιμοποιώντας άλλη μια φορά την προεδρική κατοικία για την προσωπική προεκλογική του εκστρατεία. Αγχωμένος που παροπλίστηκε μία εβδομάδα μετά τη μόλυνσή του από κορονοϊό, ο Ντόναλντ Τραμπ αψήφησε τις προειδοποιήσεις των ειδικών και χωρίς να υπάρχει σαφής εικόνα για την κατάσταση της υγείας του εννέα ημέρες μετά που αποκαλύφθηκε η θετική διάγνωσή του στον COVID-19, ο Αμερικανός πρόεδρος επέστρεψε στις προεκλογικές του υποχρεώσεις με ομιλία από το μπαλκόνι του Λευκού Οίκου.

Σύμφωνα με το CNN, ο Τραμπ, βλέποντας τα ποσοστά του να πέφτουν και να μεγαλώνει η ψαλίδα με τον προπορευόμενο Τζο Μπάιντεν ενώ μένουν μόλις 3 εβδομάδες για την κρίσιμη προεδρική εκλογή, στοχεύει πλέον στους Αφροαμερικανούς και τους Λατινοαμερικανούς υποστηρίζοντας ότι ωφελούνται από την προεκλογική του ατζέντα. “Αν η αριστερά πάρει την εξουσία θα ξεκινήσει εθνική εκστρατεία εναντίον των δυνάμεων επιβολής του νόμου” είπε ο Τραμπ ενώ επιτέθηκε και πάλι στα ΜΜΕ αλλά και στον αντίπαλό του Τζο Μπάιντεν, τον οποίο αποκάλεσε και πάλι “sleepy”.

Μίλησε μόλις 12 λεπτά ενώ απέφυγε να αναφερθεί στην κατάσταση της υγείας του. Παράλληλα προσπάθησε να υποβαθμίσει και πάλι το θέμα της πανδημίας. Χωρίς να φορά μάσκα διαβεβαίωσε ότι ο κορονοϊός “θα εξαφανιστεί” πολύ σύντομα, ότι “αρχίζει να εξαφανίζεται”. “Θέλω να ξέρετε ότι το έθνος μας θα νικήσει αυτόν το φρικτό κινεζικό ιό”, επέμεινε και πρόσθεσε: “Παράγουμε θεραπείες και ισχυρά φάρμακα, θεραπεύουμε τους ασθενείς, θα το ξεπεράσουμε και το εμβόλιο θα έρθει πολύ, πολύ γρήγορα, σε χρόνο ρεκόρ. Η επιστήμη και η ιατρική θα εξαλείψουν τον κινεζικό ιό μια για πάντα.

Θα τον ξεφορτωθούμε από όλο τον κόσμο. Βλέπετε τη μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων στην Ευρώπη, στον Καναδά, όμως αυτό θα εξαφανιστεί, αρχίζει να εξαφανίζεται και τα εμβόλια θα βοηθήσουν”, εκτίμησε.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.