Στον Λευκό Οίκο ο Ντόναλντ Τραμπ: Έβγαλε την μάσκα και χαιρέτησε στρατιωτικά (βίντεο)

Στον Λευκό Οίκο βρίσκεται ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ο οποίος ενώπιον των χιλιάδων υποστηρικτών του έβγαλε την μάσκα και χαιρέτησε στρατιωτικά σε μια κίνηση υψηλού συμβολισμού για να δείξει σε όλους πως ο κορωνοϊός νικήθηκε και πως δεν πρέπει να σταματήσει η ζωή να προχωράει.

Ο Αμερικανός πρόεδρος, όπως είχε προαναγγελθεί, αποχώρησε από το νοσοκομείο Walter Reed Medical Center και θα συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά του.

Η αποχώρησή του είχε προγραμματιστεί για τις 6:30 το απόγευμα τοπική ώρα (01:30 ξημερώματα Τρίτης για την Ελλάδα) και έγινε τελικά με μία μικρή καθυστέρηση οκτώ λεπτών, για να προσγειωθεί στον Λευκό Οίκο στις 06:54 (τοπική).

Kατά την αποχώρησή του είπε ένα «ευχαριστώ» στους ρεπόρτερ και δεν έκανε δηλώσεις, για να επιβιβαστεί σε ένα από τα αυτοκίνητα ασφαλείας του και να μεταφερθεί στο ελικόπτερο με το οποίο αναχώρησε για τον Λευκό Οίκο.

Ο Τραμπ με το που έφτασε στον Λευκό Οίκο κατάφερε να προκαλέσει αίσθηση με την πρώτη του κίνηση. Ο Αμερικανός πρόεδρος, με το που βγήκε από το ελικόπτερο, στάθηκε στην είσοδο του Λευκού Οίκου για τις φωτογραφίες που ήθελαν οι φωτορεπόρτερ και έβγαλε την προστατευτική μάσκα, βάζοντάς την στην τσέπη του και χαιρέτησε στρατιωτικά.

 

 

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.