Στα άκρα ο Ερντογάν: Θα πάρουμε ό,τι δικαιούμαστε σε Μεσόγειο και Αιγαίο

 

Nα υποθέσω ότι εσείς που βαράτε τα τύμπανα του πολέμου μόλις έχετε ολοκληρώσει την εκπαίδευση σας στις ειδικές δυνάμεις σωστά ;
Ο Τούρκος όσο δεν παίρνει αυτό που θέλει τόσο θα φωνάζει. Βλέπει ότι πλέον έχει φτάσει στα όρια τους την Ευρώπη και την Αμερική και πάει να μεγιστοποιήσει τα οφέλη του. Όσο πιο κοντά κάνει τους εταίρους να πιστέψουν ότι είμαστε στον πόλεμο, τόσο πιο πολλά θα ζητήσει για να μην προχωρήσει. Έχει κάποιος οποιαδήποτε αμφιβολία ότι εντός 1-2 μηνών η Ευρώπη πρώτα και η Αμερική στην συνέχεια μπορούν να καταστρέψουν την Τουρκία οικονομικά σε τέτοιο βαθμό που δεν θα μπορούν να πετάξουν καν τα αεροπλάνα τους ; Ο μόνος λόγος που περιμένουν είναι γιατί δεν θέλουν την Τουρκία στην αγκαλιά της Ρωσίας. Είναι μια λεπτή κλωστή στην οποία ο Ερντογαν ακροβατεί και οι εταίροι θέλουν να τον κρατήσουν χωρίς να τον σπρώξουν. Πολύ σύντομα θα φτάσει το game over. Το θέμα είναι που θα κάτσει η μπίλια, με την Δύση ή την Ανατολή.
Ο φίλος και αδερφός του Σουλτάνου κος Τράμπ που είναι τώρα άραγε ;

Πηγή

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.