Δημοσκόπηση: Ο Μπάιντεν προηγείται του Τραμπ κατά 8 μονάδες

Ο Δημοκρατικός υποψήφιος Τζο Μπάιντεν προηγείται του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ κατά 8 ποσοστιαίες μονάδες σε ό,τι αφορά τη στήριξη μεταξύ των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων, και ο πρώην αντιπρόεδρος φαίνεται να έχει σημαντικό πλεονέκτημα μεταξύ των αναποφάσιστων, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Reuters/Ipsos.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που διενεργήθηκε μεταξύ 15 και 21 Ιουλίου, το 46% των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων δήλωσαν ότι θα στήριζαν τον Μπάιντεν στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου, ενώ το 38% θα ψήφιζε τον Ρεπουμπλικάνο Τραμπ. Το υπόλοιπο 16% των ερωτηθέντων είναι είτε αναποφάσιστο, είτε σχεδιάζει να ψηφίσει υποψήφιο άλλου κόμματος ή να μην προσέλθει καν στις κάλπες.

Οι προεκλογικές εκστρατείες του Μπάιντεν και του Τραμπ έχουν επικεντρώσει μεγάλο μέρος του χρόνου τους στο να προσελκύσουν αυτή την τρίτη ομάδα δυνητικών ψηφοφόρων, που θα μπορούσαν να αποτελέσουν καθοριστικό παράγοντα σε μια αμφίρροπη εκλογική διαδικασία.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.