Θρασύτατη πρόκληση από τον Μπατχσελί: Φόρεσε δαχτυλίδι με την Αγία Σοφία – ΦΩΤΟ

Προκαλεί χωρίς φρένα ο ηγέτης του τουρκικού ακροδεξιού κόμματος MHP, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, ο οποίος, ως γνωστόν, συμπορεύεται με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη διακυβέρνηση της Τουρκίας.

Ο Μπατχσελί, λοιπόν, αγόρασε και εμφανίστηκε με ένα δαχτυλίδι, το οποίο έχει ανάγλυφο σχέδιο της Αγίας Σοφίας. Μάλιστα, για να προκαλέσει ακόμη περισσότερο και να στείλει ένα μήνυμα προφανώς τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό της Τουρκίας φρόντισε να βγει φωτογραφία μ’ αυτό, την οποία ανήρτησε και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Να σημειωθεί πως ο Μπαχτσελί είχε εκφράσει την αντίδρασή του στις διεθνείς παρεμβάσεις για το θέμα της Αγίας Σοφίας με γραπτή του ανακοίνωση: «Δεν δίνουμε καν σημασία στους εκβιασμούς και τις επιθέσεις, ιδίως από τις ΗΠΑ και την ΕΕ, ενάντια στις δίκαιες προσδοκίες μας για το άνοιγμα του τζαμιού της Αγίας Σοφίας σε λατρεία και στα κυριαρχικά μας δικαιώματα», ανέφερε.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.