Ψιλαφίζοντας τα εφηβικά χρόνια του Ταγίπ Ερντογάν

Γιώργος Γεωργιάδης

Ο Recep Tayip Erdogan,γόνος εξισλαμισμένων αγνώστου Εθνικότητας από το χωριό Ποταμιά του Ριζαίου,παρέμεινε πιστός σε ένα παιδικό του όνειρο όπως είπε σήμερα μετά από προσευχή σε τζαμί στο Σκούταρι:
Να μετατρέψει την Αγιά Σοφιά σε τζαμί

Αυτό ήταν ο Μέγας στόχος του πολιτικού του πατέρα Necmettin Erbakan με το κόμμα αρχικά Milii Selamet Partisi και αργότερα με το Refah partisi.
Στην αφίσα βλέπετε την διαφήμιση για διαδήλωση του 1977 με σύνθημα την Άλωση της Πόλης με ομιλητή τον Erbakan στην Ελληνική συνοικία του Πέραν.
Ο Recep Tayip Erdogan προέρχεται από τα πιο φτωχά και καθυστερημένα στρώματα της Τουρκικής φεουδαρχικής κοινωνίας μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο που η Τουρκία δεν γνώρισε και δεν είχε ούτε ένα θύμα γιατί ήταν σύμμαχος των Ναζί.
Και παράλληλα κατέκλεψε την περίοδο αυτή περιουσίες Ελλήνων της Πόλης με δόλο.
Σε μια κακόφημη και βρώμικη γειτονιά του Kasim Pasa ανδρώθηκε ως γκαραζιέρης και αχθοφόρος ο Erdogan έχοντας ακριβώς απέναντι του την Αγιά Σοφιά αριστερά και το Φανάρι δεξιά του.
Μέσω του Πολιτικού Ισλάμ και των καθοδηγητών του έγινε σιγά σιγά αυτό που βλέπουμε σήμερα.
Η Αθήνα κάποτε θα πρέπει να αρχίσει την μελέτη του Τουρκισμού και της ψυχής του εθνικισμού του για να καταλάβει τι γίνεται και πώς πρέπει να αντιμετωπιστεί ο θανάσιμος πλέον κίνδυνος από πρώην παρκαδόρους ,τσιλιαδόρους,
βαρκάρηδες και σαλταδόρους του Κεράτιου, του Eminonu,του Kum Kapi,του Yeni Bosna, Bakirkoy..

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.