Μπάιντεν: «Ο στρατός θα συνοδεύσει τον Τραμπ από τον Λευκό Οίκο εάν χάσει τις εκλογές και δεν φύγει»

Ο Τζο Μπάιντεν είπε ότι πιστεύει ότι ο Πρόεδρος Τραμπ θα «προσπαθήσει να κλέψει« τις εκλογές του Νοεμβρίου και ότι είναι «απολύτως πεπεισμένος» ότι ο στρατός θα συνοδεύσει τον κ.Τραμπ από τον Λευκό Οίκο εάν χάσει τις εκλογές και δεν αποχωρήσει.

Ο πιθανός υποψήφιος των Δημοκρατικών είπε ότι η εξασφάλιση δίκαιης ψήφου είναι η «μοναδική μεγαλύτερη ανησυχία» του.

«Αυτός ο πρόεδρος θα προσπαθήσει να κλέψει αυτές τις εκλογές», δήλωσε ο Μπάιντεν σε συνέντευξή του στο «Daily Show With Trevor Noah».

«Αυτός είναι ο τύπος που είπε ότι όλες οι επιστολικές ψήφοι δεν ισχύουν, ενώ κάθεται πίσω από ένα γραφείο στο Oval Office και ταχυδρομεί την ψήφο του για να ψηφίσει στις προκριματικές».

Ο Τραμπ επέμεινε ότι οι εκλογές θα διεξαχθούν όπως έχει προγραμματιστεί στις 3 Νοεμβρίου, ακόμη και όταν η χώρα μαστίζεται από τον κορονοϊό και πλέον και τις ταραχές με αφορμή τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ,

Ο Αμερικανός πρόεδρος έχει επιτεθεί επανειλημμένα στη νομιμότητα των ψηφοφοριών μέσω ταχυδρομείου, τις οποίες ορισμένες Πολιτείες έχουν επεκτείνε κατά τη διάρκεια της πανδημίας για να μειώσουν τους κινδύνους της προσωπικής ψηφοφορίας. Ο Τραμπ ισχυρίστηκε ότι η ψηφοφορία μέσω αλληλογραφίας οδηγεί σε ευρεία απάτη στην ψηφοφορία, παρότι ο ίδιος ψήφισε ταχυδρομικώς τον Μάρτιο για τις προκριματικές εκλογές της Φλόριντα.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.