Ιμπραήμ Καραγκιούλ: Θα σκοτώσουμε τον Χαφτάρ και θα αλλάξουμε τα σύνορα στη Μεσόγειο

Η Τουρκία θα σκοτώσει τον Λίβυο στρατάρχη Χαλίφα Χαφτάρ. Αυτό προαναγγέλλει σε άρθρο του ο αρχισυντάκτης της «Yeni Safak» και γνωστός ως «φερέφωνο» του Ερντογάν, Ιμπραήμ Καραγκιούλ.

Όπως γράφει ο φανατικός ισλαμιστής δημοσιογράφος, τρόφιμος της ερντογανικής αυλής, η Τουρκία θα πλήξει το αρχηγείο του Χαφτάρ.

Προαναγγέλλει μάλιστα ότι η Τουρκία θα περάσει στην αντεπίθεση για να καταλάβει την Ανατολική Λιβύη (Κυρηναϊκή), τη Βεγγάζη και το Τομπρούκ.

Η Τουρκία θα βομβαρδίσει το αρχηγείο του Χαλίφα Χαφτάρ, επιμένει.

Και θα τον χτυπήσει όχι μόνο αεροπορικά αλλά και από τη θάλασσα. Δηλαδή με τον τουρκικό στόλο.

Οι βόμβες που θα πέσουν στο αρχηγείο του Χαφτάρ θα γίνουν αισθητές σε όλες τις μεσογειακές χώρες.

Ο Ιμπραήμ Καραγκιούλ υποστηρίζει στο ίδιο άρθρο του ότι η Τουρκία με τη στρατιωτική της επιχείριση στη Λιβύη άλλαξε τον χάρτη της Μεσογείου.

«Και θα τον αλλάξει ακόμα περισσότερο».

Προειδοποιεί Ηνωμένες Πολιτείες, Ευρωπαϊκές χώρες, το Ισραήλ και τις χώρες τις περιοχής.

Από τον Περσικό Κόλπο, τη Βόρεια Αφρική και την Ερυθρά Θάλασσα, από τα Βαλκάνια μέχρι τον Καύκασο και την Κεντρική Ασία, εκτείνεται η γεωπολιτική ισχύς της Τουρκίας, παραληρεί ο Καραγκιούλ.

Οι σχεδιασμοί Γαλλίας, Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Σαουδικής Αραβίας, Αιγύπτου και Ισραήλ διακόπηκαν από την Τουρκία.

Εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια στρατιωτικής βοήθειας (στον Χαφτάρ), μισθοφόροι από το Σουδάν και άλλες χώρες της Αφρικής, «γκάνγκστερ» από τη Σερβία και την Ευρώπης, τη Ρωσία κι άλλες ευρωπαϊκές χώρες από εταιρείες μισθοφόρων, ηττήθηκαν από «τη σοφία και δύναμη της Τουρκίας».

Τώρα, συνεχίζει ο Καραγκιούλ, ο Χαφτάρ και οι δυνάμεις που τον υποστηρίζουν, αφού απέτυχαν να αλώσουν την πρωτεύουσα Τρίπολη, σχεδιάζουν να κρατήσουν τουλάχιστον την Ανατολική Λιβύη.

Κατηγορεί τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ότι αγοράζουν όπλα από όλο τον κόσμο για να τα στείλουν στον Χαφτάρ και τη Ρωσία ότι έστειλε οκτώ πολεμικά αεροσκάφη.

Η Τουρκία, λέει ο Καραγκιούλ, έχει ένα πυρηνικό όπλο, όπως ένα «κύμα σοκ».

Η Τουρκία είναι σήμερα μια παγκόσμια δύναμη, υποστηρίζει.

Είναι η μεγαλύτερη στρατιωτική δύναμη στην περιοχή και μια από τις μεγαλύτερες στον κόσμο, διαβεβαιώνει.

Από τα παραπάνω είναι πολύ σαφές ότι το τουρκικό καθεστώς έχει ξεφύγει, αυτά που γράφει ο Καραγκιούλ είναι όσα συζητά ο Ερντογάν και οι αυλικοί του.

Ως έθνος οι Έλληνες οφείλουμε να προετοιμαζόμαστε για την καταστροφή της Τουρκίας.

Απέναντι σε αυτούς τους παλαβούς είναι μονόδρομος να τους συνθλίψουμε και να τους διαμελίσουμε.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.