Πάνω από 30εκ. ευρώ δίνει η Γερμανία στην τουρκική ακτοφυλακή!

Ο κυβερνητικός συνασπισμός στη Γερμανία με την απόλυτη συμφωνία της Άγκελα Μέρκελ θα χρησιμοποιήσει ειδικό κονδύλι ύψους 32εκ. Ευρώ για την τουρκική ακτοφυλακή.

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις της BILD, η οποία επικαλείται έγγραφο της Επιτροπής Προϋπολογισμού του γερμανικού Κοινοβουλίου, πριν από μια εβδομάδα εγκρίθηκε ποσό 32 εκατομμυρίων ευρώ για το τουρκικό λιμενικό, προκειμένου να αγορασθούν νέα σκάφη.

Όπως προκύπτει από επιστολή του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Οικονομικών προς την Επιτροπή Προϋπολογισμού της Ομοσπονδιακής Βουλής, τα πρόσθετα χρήματα που ζήτησε το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Εσωτερικών θα χρησιμοποιηθούν, μεταξύ άλλων, για την προμήθεια ανταλλακτικών κινητήρων και άλλων ανταλλακτικών, καθώς και για την κατάρτιση και την περαιτέρω εκπαίδευση.

«Η διάσωση ανθρώπινων ζωών και η βελτίωση της ανθρωπιστικής κατάστασης στην περιοχή της Μεσογείου είναι εξίσου σημαντικές για το κρατικό ενδιαφέρον της Γερμανίας, καθώς εμποδίζουν ένα ανεξέλεγκτο μεταναστευτικό κίνημα προς τη Γερμανία», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Όπως σχολιάζει η γερμανική ιστοσελίδα Die Frei Welt για τις αποκαλύψεις… » Στην πραγματικότητα, ωστόσο, η ακτοφυλακή του Ερντογάν έχει σταματήσει να λειτουργεί, όπως δείχνουν οι εικόνες των τουρκοελληνικών συνόρων και των ελληνικών νησιών… Ο Ερντογάν χρειάζεται μεγάλη οικονομική βοήθεια. Είναι καλό για αυτόν ότι η φίλη του Merkel μπορεί (ακόμα) να ρυθμίσει μερικά πράγματα και να τον εξυπηρετήσει».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.