ΚΥΠΡΟΣ: ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ τη ρατσιστική επίθεση αλά Κου Κλουξ Κλαν

Πριν δύο ημέρες στη κυπριακή εφημερίδα «Φιλελεύθερος» δημοσιεύθηκε πληροφορία για ρατσιστική επίθεση τεσσάρων ατόμων εναντίον Αφρικανού μετανάστη τη Λάρνακα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι τέσσερις δράστες φορούσαν άσπρα ρούχα και κουκούλες παρόμοιες με αυτές της ΚΚΚ και ακινητοποίησαν τον μετανάστη για να του βγάλουν με τανάλια τέσσερα δόντια.

Μέχρι σήμερα, η Κυπριακή Αστυνομία δεν έχει μπορέσει να επιβεβαιώσει το δημοσίευμα, καθώς δεν υπήρξε καμία καταγγελία και κανένα στοιχεία που να οδηγεί σε στοιχεία. Ο δημοσιογράφος που έγραψε το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, ανέφερε στην αστυνομία ότι δεν μπορεί να δώσει τα στοιχεία του Αφρικανού γιατί ο αλλοδαπός φοβάται να έρθει σε επαφή με την αστυνομία, έχοντας κάποιες τραυματικές εμπειρίες από το παρελθόν.

Την ίδια ώρα οι έρευνες σε νοσοκομεία και γιατρούς στη Λάρνακα δεν έφεραν κανένα αποτέλεσμα καθώς δεν καταγράφηκε κανένα περιστατικό αλλοδαπού που να ζήτησε ιατρική βοήθεια. Η αστυνομία θεωρεί ότι αν όντως συνέβη κάτι τέτοιο, είναι πρωτοφανές αφού δεν έχει καταγραφεί παρόμοιο συμβάν. Παράλληλα κρατούν αποστάσεις από το δημοσίευμα καθώς ένας άνθρωπος που του έβγαλαν τέσσερα δόντια με τανάλια θα έπρεπε να ζητήσει ιατρική βοήθεια και κάτι τέτοιο δεν έγινε….

Πηγή: https://www.protothema.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.