Ο Ερντογάν ξεκινά διωγμό μασόνων: «Είναι εχθροί του Ισλάμ – Οργάνωσαν το πραξικόπημα»

Τους Τούρκους ελευθεροτέκτονες (μασόνους) κατηγορεί η ισλαμική και ερντογανική εφημερίδα «Yeni Safak» ότι βρίσκονται πίσω από την απόπειρα πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου 2016. Σύμφωνα με την ισλαμική εφημερίδα, 16 από τους 23 ιδρυτές της οργάνωσης του ιμάμη Φετουλάχ Γκιουλέν, συμπεριλαμβανομένου του αρχηγού της απόπειρας πραξικοπήματος, είναι μασόνοι.

Η εφημερίδα υποστηρίζει ότι οι ελευθεροτέκτονες είχαν τον απόλυτο έλεγχο στην Τουρκία, ότι αυτοί ίδρυσαν την Τουρκική Δημοκρατία, ότι οι περισσότεροι πρόεδροι της Τουρκίας -εκτός από τρεις ή τέσσερις- ήταν μασόνοι όπως μασόνοι ήταν και οι 18 από τους 27 πρωθυπουργούς.

Η «Yeni Safak» κατηγορεί τους Τούρκους ελευθεροτέκτονες ότι ευθύνονται για την κατάρρευση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, την κατάργηση του χαλιφάτου, την αλλαγή του αλφάβητου (από αραβικό σε λατινικό) και ότι δηλητηρίασαν τον Κεμάλ Ατατούρκ για να τον διαδεχτεί ο ελευθεροτέκτονας Ισμέτ Ινονού.

Βεβαίως και ο Κεμάλ ήταν μέλος της ίδιας αδελφότητας, αλλά αυτό η «Yeni Safak» παραλείπει να το αναφέρει.

Η δηλητηρίαση του Κεμάλ Ατατούρκ από τους ελευθεροτέκτονες, σύμφωνα πάντα με τη «Yeni Safak», ήθελε να στείλει ένα ισχυρό μήνυμα ότι «θα εξοντώσουμε ακόμα και το ισχυρότερο όνομα εάν κριθεί αναγκαίο».

Ύστερα επιτάχυναν τις διαδικασίες για να βλάψουν το Ισλάμ και τους μουσουλμάνους και συνέχισαν να πολεμάνε το Ισλάμ και τους μουσουλμάνους βάζοντας μπροστά το όνομα του Κεμάλ.

Οι Σεμσετίν Γιουναλτάι, Αντνάν Μεντερές, Τουργκούτ Οζάλ, Γιλντιρίμ Ακμπουλούτ, Νετσμεττίν Ερμπακάν, Αμπντουλάχ Γκιουλ, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Αχμέτ Νταβούτογλου και Μπιναλί Γιλντιρίμ ήταν οι μόνοι Τούρκοι πρωθυπουργοί που δεν ήταν μασόνοι.

Η επίθεση ενάντια στους ελευθεροτέκτονες που εξαπολύει τώρα η τουρκική εφημερίδα δεν είναι τυχαία.

Η Μουσουλμανική Αδελφότητα, με την οποία συνδέεται το ισλαμικό κόμμα AKP του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και της οποίας ηγετικό στέλεχος είναι ο Τούρκος πρόεδρος, βρίσκεται σε ανοιχτό ιδεολογικό πόλεμο με τους ελευθεροτέκτονες.

Οι ελευθεροτέκτονες εκπροσωπούν τον Ορθό Λόγο, τις επιστήμες και τη λογική, ενώ η Μουσουλμανική Αδελφότητα τη θεοκρατία.

Η μόνη «δομή» στην Τουρκία που ο Ερντογάν δεν είχε εξαπολύσει ακόμα διωγμούς εναντίον της είναι ο Ελευθεροτεκτονισμός.

Μετά από αυτό το δημοσίευμα, που τους στοχοποιεί για ανάμιξη στο αποτυχημένο πραξικόπημα, έχουμε λόγους να υποψιαζόμαστε ότι μάλλον πλησιάζει η ώρα τους.

Ο Ελευθεροτεκτονισμός έχει σύνθημα το τρίπτυχο «Ελευθερία, Ισότης, Αδελφότης», το ίδιο με της Γαλλικής Επανάστασης.

Οι ελευθεροτέκτονες υπήρξαν οι κύριοι φορείς του διαφωτισμού στη Δύση και πρωταγωνίστησαν στην Αμερικανική, στη Γαλλική και στην Ελληνική Επανάσταση.

Ελευθεροτέκτονες επίσης ήταν σχεδόν όλοι οι σοσιαλιστές ηγέτες και οι ιδρυτές του σοσιαλισμού.

Υψηλόβαθμοι ελευθεροτέκτονες ήταν ο Φιντέλ Κάστρο, ο Τσε Γκεβάρα και ο Σαλβαδόρ Αλιέντε, αλλά και οι ιδρυτές του ελληνικού σοσιαλισμού.

Οι ελευθεροτέκτονες πολέμησαν μαζί με τους κομμουνάριους στη Γαλλική Κομμούνα και με τους Δημοκρατικούς στον ισπανικό εμφύλιο.

Η λογική διδασκαλία του Ελευθεροτεκτονισμού και οι επαναστατικές δράσεις μελών των Στοών κατά τους 18ο, 19ο και αρχές 20ου αιώνες, ενάντια στις ευρωπαϊκές μοναρχίες και τη θεοκρατία, είχε ως αποτέλεσμα να συκοφαντηθούν είτε ως «άθεοι» είτε ως «σατανάδες». Σήμερα είναι κοινά αποδεκτό ότι οι σύγχρονες δυτικές δημοκρατίες «οικοδομήθηκαν» από μασόνους.

Ήταν ζήτημα χρόνου πότε η Μουσουλμανική Αδελφότητα θα στρεφόταν κατά των τουρκικών στοών, που δεν φημίζονται ως προοδευτικές, αλλά για τα τουρκικά μέτρα είναι.

Να σημειωθεί ότι πολλές από τις πρώτες στοές της Τουρκίας ιδρύθηκαν από Έλληνες.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.